Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Прокуратура на Република България - главен прокурор, бул. Витоша № 2, Съдебна палата, За: Евгения Кънева, Република България 1000, София, Тел.: 02 8036035, E-mail: ekuneva@prb.bg, Факс: 02 9633373

Място/места за контакт: гр. София, пл. Св. Неделя № 1, ет. 2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.prb.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.prb.bg/bg/obshestveni-porchki/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на копирна хартия по спецификация за нуждите на Върховна касационна прокуратура, Върховна административна прокуратура, Администрация на главния прокурор, Национална следствена служба, почивните и учебни бази на Прокуратура на Република България и Бюро по защита при главния прокурор“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30197642, 30199000

Описание:

Фотокопирна хартия и ксерографска хартия
Артикули от хартиената промишленост и други хартиени изделия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническите спецификации

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

32500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България,- на посочените в раздел I от приложението към поканата адреси

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Конкретните доставки се определят чрез подаване на заявки от страна на Възложителя или от определено от него длъжностно лице. Заявките ще съдържат наименованието на конкретните артикули, техните конкретни количества и местата, на които следва да бъдат доставени. Заявките ще бъдат подавани и доставяни поотделно, за посочените по-долу структурни звена, както следва: 1. За Върховна касационна прокуратура, Върховна административна прокуратура, Администрация на главния прокурор, за учебна база „Боровец“ и за учебен център „Трендафила“с място на доставка на адрес: гр. София, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата. 2. За Национална следствена служба, с място на доставка на адрес: гр. София, бул. „Д-р Г.М. Димитров“ № 42. 3. За учебна база „Цигов чарк“, с място на доставка на адрес: обл. Пазарджик, гр. Батак. 4. За почивен дом „Изгрев“, с място на доставка на адрес: обл. Варна, гр. Бяла, 9001, ул.“ Хан Крум“ № 43. 5. Бюрото по защита към главния прокурор, с място на доставка на адрес: гр. София, ул. „Майор Георги Векилски“ № 2. Изисквания към изпълнението: 1. Срок на изпълнение на поръчката: 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора за възлагане. 2. Конкретните количества и видове стоки, които следва да се доставят от изпълнителя, се определят от възложителя с писмена заявка при необходимост, като за местата на доставка извън гр. София, не по-често от веднъж на 2 месеца. Заплащат се само заявените и доставени количества след получаването им по ред, определен в договора. 3. Срокът за доставка на заявените количества е до 10 календарни дни, считано от датата на получаване на заявките. 4. Участникът, определен за изпълнител, е длъжен да доставя стоки, които отговарят на техническите спецификации на възложителя, определени в настоящата публична покана, и които съответстват на предоставените мостри. 5. Посочените в техническата спецификация количества са прогнозни и могат да се коригират в хода на изпълнение на поръчката до размера на прогнозната стойност на поръчката. 6. Заявките ще се подават в електронен вид по електронна поща или на хартиен носител по поща или факс. 7. Участникът, избран за изпълнител, следва да осигури възможност за приемане на заявки всеки работен ден от 09.00 часа до 17.00 часа. 8. Доставката по конкретна заявка трябва да се извършва всеки работен ден от 09.00 часа до 17.00 часа и се предава на определено от Възложителя материално-отговорно лице, след предварително уговорен за това час. 9. В 5 / пет / дневен срок от получаване на уведомление от възложителя, участникът избран за изпълнител, за своя сметка подменя некачествена стока или такава, която не съответства на предоставените мостри. 10. За всяка доставка се подписва двустранен протокол в три екземпляра- два за изпълнителя и един за възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Икономически най-изгодна е офертата на участник, която има най-голям брой точки от комплексната оценка (К). Показатели и относителната им тежест и методика за определяне на комплексната оценка на офертите: 1. К1 – ценови показател - определя се по следната формула. К1 =Ц мин./Ц предлагана х 100, - където Ц предлагана е предложената цена от участник за изпълнение на поръчката - където Ц мин е най-ниската предложена цена от участник за изпълнение на поръчката Предложеният показател Ц е необходимо да е различен от нула. Максимално възможно К1 = 100 точки К1 се закръглява до втория знак след десетичната запетая. 2. К2 – показател за качество на артикулите – определя се по формулата: К2 = А х 10 - където А е оценка за качеството на всички артикули и се изчислява по формула: А = А1*0,95+А2*0,05, където: -А1 е оценка за качество на предоставената мостра на копирна хартия, формат А4; -А2 е оценка за качество на предоставената мостра на копирна хартия, формат А3; При определяне оценката за качество, комисията взема предвид резултатите от тестване от комисията на качеството на предложените мостри на артикулите; Комисията оценява всеки отделен артикул от представените мостри. Най-високата оценка дадена за всеки отделен показател А е 10 точки, а най-ниската е 2 точки. Оценяват се както следва: 2 точки – предлаганите артикули са с лошо качество или естетически и функционални характеристики; 4 точки предлаганите артикули са със средно качество или естетически и функционални характеристики; 6 точки – предлаганите артикули са с добро качество или естетически и функционални характеристики; 8 точки предлаганите артикули са с много добро качество или естетически и функционални характеристики; 10 точки - предлаганите артикули са с отлично качество или естетически и функционални характеристики. А се закръгля до втори знак след десетичната запетая. К2 се закръгля до втори знак след десетичната запетая. В случай че за артикулите, които подлежат на оценка на качеството, няма представени мостри, офертата на съответния участник няма да бъде разглеждана и оценявана. Максимално възможно К2 = 100 точки. Определяне на комплексна оценка (К) и класиране: Комплексната оценка (К) е с максимален възможен брой от 100 точки. К1 - относителна тежест 60 % К2 - относителна тежест 40 % Комплексната оценка (К) се изчислява по следната формула: К = К1*0.60 + К2*0.40 К се закръгля до втори знак след десетичната запетая. На първо място се класира участникът, получил най-висока комплексна оценка. Подреждането на останалите участници ще става съответно според броя точки, получени при изчисляването на показателя К.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Закупуването на копирна хартия е предвидено и по проект „Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите и наказателно преследване в контекста на новите предизвикателства, свързани с организираната престъпност“ с финансовата подкрепа на Българо-Швейцарска програма за сътрудничество, наричан по-долу в документацията Проекта.В изпълнение на проект „Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите и наказателно преследване в контекста на новите предизвикателства, свързани с организираната престъпност“ с финансовата подкрепа на Българо-Швейцарска програма за сътрудничество е предвидено закупуването на артикули, посочени в б. Б на Таблицата от Техническата спецификация. В случай че бъде направена заявка за доставка на артикули по проекта, Изпълнителят следва да издаде и представи отделна фактура, от фактурата за доставката на останалите артикули, предмет на договора. В разходооправдателните документи, свързани с доставка на артикули по проекта, задължително трябва да е указано, че разходът се извършва по проект „Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите и наказателно преследване в контекста на новите предизвикателства, свързани с организираната престъпност“ по Българо-Швейцарска програма за сътрудничество. Начин на финансиране - бюджетни средства от бюджета на Прокуратурата на Република България. За артикулите, предвидени за закупуване по проект„Повишаване на интегритета и мотивацията на прокурорите и наказателно преследване в контекста на новите предизвикателства, свързани с организираната престъпност“ с финансовата подкрепа на Българо-Швейцарска програма за сътрудничество, финансирането е 15% от бюджета на ПРБ, 85 % от Бюджета на проекта. Комуникацията с участниците ще се извършва по ел. поща или факс, освен ако участник писмено заяви желание за друг вид комуникация. Дата, час и място на отварянето на офертите: 12.08.2015 от 14.00 ч., гр. София, пл. „Света Неделя“ № 1, Администрация на главния прокурор, ет. 4.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/08/2015