Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица 65, За: Ина Милкова, България 1309, София, Тел.: 02 9211221, E-mail: legal1@hearthospital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150723fKiO317689.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на битови материали, подробно описани в Техническа спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Не се допускат предложения за частично изпълнение на поръчката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39220000

Описание:

Кухненско оборудване, домакински принадлежности и предмети за домашна употреба, и принадлежности за ресторантьорство


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозният 12-месечен обем на потребление на продуктите по отделните номенклатурни единици, предмет на поръчката, е подробно описан в Техническата спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Предвид прогнозния характер на посочените в Техническата спецификация количества на продуктите по отделните номенклатурни единици, те не следва да се тълкуват като задължение на Възложителя нито за минимално, нито за максимално общо количество (в рамките на действие на договора) на заявени за доставка продукти по съответните номенклатурни единици.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. Коньовица 65

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към предмета: 1. Предлаганите продукти следва да съответстват напълно (100%) на характеристиките, посочени в Техническата спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 2. Предлаганите продукти по номенклатурни единици: № 2, № 3, № 7, № 8 и № 27 от Техническата спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана, следва да отговарят на изискванията на Наредба № 2 от 23.01.2008г. за материалите и предметите от пластмаси, предназначени за контакт с храни. Съответствието с горното изискване следва да се докаже, чрез предствяне на декларация по смисъла на чл. 25, ал. 2 от Наредба № 2 от 23.01.2008 г. за материалите и предметите от пластмаси, предназначени за контакт с храни по отношение на материалите, от които са изработени продуктите, предложени по номенклатурни единици: № 2, № 3, № 7, № 8 и № 27. 3. За доказване съответствието предлаганите продукти с изискванията на Възложителя, участниците следва да представят по един брой мостра на продуктите по всяка от следните номенклатурни единици: № 1, № 2, № 3, № 6, № 7, № 8, № 12 и № 31, подробно описани в Техническата спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II. Изисквания към изпълнението: 1. Срок за изпълнение на поръчката – 12 месеца, считано от сключване на договора за възлагане на обществената поръчка; 2. Място за изпълнение – склад на МБАЛ “НКБ” ЕАД в гр. София, ул. „Коньовица” 65; 3. Срок на доставката – до 48 часа, считано от изпращане на заявка на факсномер, посочен от изпълнителя; 4. Начин на плащане – по банков път, в 60-дневен срок след извършване на доставка, но не преди представяне на редовна фактура, копие от заявката и приемателно-предавателния протокол за извършената доставка. III. Не се допускат до разглеждане и/или оценяване и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Предлаганите от участника продукти не съответстват на изискванията на Възложителя по т. I. 2. Участникът предлага частично изпълнение на поръчката или изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/08/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 2. Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 3. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката) в указания в публичната покана срок. 4. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. 5. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 05.08.2015г. в 13.30 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/08/2015