Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица 65, За: Ина Милкова; гл. м. с. Божидара Борисова, България 1309, София, Тел.: 02 9211221; 02 9211205, E-mail: legal1@hearthospital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150721LGgC304536.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на чували за отпадъци за нуждите на МБАЛ „НКБ” ЕАД по обособени позиции, подробно описани в Спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Не се допуска предлагане на частично изпълнение на поръчката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

19640000

Описание:

Големи и малки пликове за смет от полиетилен


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ппрогнозният едногодишен обем на потребление е посочен в Спецификацията, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Предвид прогнозния характер на посочените количества, Възложителят не се задължава да ги усвои напълно (100%).

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

62000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. Коньовица 65

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към предмета: 1. Предлаганите от участниците подукти следва да съответстват напълно (100%) на характеристиките, посочени в Спецификацията, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 2. Производителят на предлаганите от участниците продукти следва да притежава сертификат по ISO 9001:2008 (или еквивалентен), което следва да се докаже чрез заверено от участника копие на валиден сертификат на производителя по ISO 9001:2008 (или еквивалентен), придружен (когато е приложимо) със заверен от преводача превод на български език. 3. За всеки един от предлаганите продукти следва да се предоставят мостри с оригинален етикет на производителя, съдържащ следните данни за предлагания продукт: наименование, размер, обем, дебелина. * В случай, че оригиналният етикет на производителя не съдържа някои от посочените данни, техническите параметри на предлаганите продукти се доказват чрез оригинален каталог или друг оригинален документ, изхождащ от производителя на продуктите. II. Изисквания към изпълнението: 1. Срок за изпълнение на поръчката – 1 година, считано от сключване на договора за възлагане на обществената поръчка; 2. Място за изпълнение – склад на МБАЛ „НКБ” ЕАД в гр. София, ул. „Коньовица” 65; 3. Срок на доставката – до 48 часа след получаване на заявка на обявен от изпълнителя факсномер; 4. Начин на плащане – по банков път, в 30-дневен срок след извършване на доставка, но не преди представяне на редовна фактура и копия от заявката и приемателно-предавателния протокол за извършената доставка. III. Не се допускат до разглеждане и/или оценяване и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Предлаганите от участника продукти не съответстват на изискванията на Възложителя по т. I. 2. Участникът предлага частично изпълнение или изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

31/07/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 2. Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. 3. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката) в указания в публичната покана срок. 4. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. 5. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 03.08.2015г. в 13.30 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

31/07/2015