Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. Елисавета Багряна 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 151, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://profile.registryagency.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет: „Закупуване на 1-годишна техническа поддръжка на лицензите за антивирусен софтуер NOD32” 2.1. Агенция по вписванията използва сложна информационна инфраструктура, за да изпълнява законовите си задължения като администратор на четири национални регистъра: Търговски регистър, Имотен регистър, Регистър Булстат и Регистър на имуществените отношения на съпрузите. Антивирусният софтуер е необходим за предпазването на работните станции и сървърите в Агенция по вписванията от нежелани приложения, като „троянски коне“, вируси и други. Без антивирусен софтуер не може да се гарантира нормалната работа на нито един регистър, а при евентуален пробив е възможно да се стигне до частичен или пълен отказ на системите, както и до „източване” на данни. Към настоящия момент в Агенция по вписванията е внедрена система антивирусен софтуер Eset NOD32 Antivirus Version 4.2.76.00. Системата е лицензирана като Eset NOD32 Antivirus Business Edition за защита на 900 броя работни станции и Eset MAIL Security for Microsoft Exchange Server за защита на 900 броя пощенски кутии.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72253200

Описание:

Поддържане на системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

3.1. Тази общественна поръчка има за цел осигуряването на техническа поддръжка на антивирусния софтуер Eset NOD32/MAIL, посредством закупуване на 1-годишна техническа поддръжка чрез подновяване на лицензите за право на ползване на софтуера. 6.2.1. Eset NOD32 Antivirus Business Edition за защита на работни станции – не по-малко от 900 (деветстотин) броя; 6.2.2. Eset MAIL Security for Microsoft Exchange Server за защита на пощенски кутии – не по-малко от 900 (деветстотин) броя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

28700 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За участниците не следва да са налице: 1. Обстоятелства по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим 2. Обстоятелствата по чл. чл.55, ал.7 и чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП При сключване на договора избраният изпълнител представя документи по чл. 101е, ал. 2 от ЗОП Участниците следва да са оторизирани да предоставят услугите за България или региона.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - http://profile.registryagency.bg// Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 45 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отваряне на офертите подадени за участие в процедурата ще се проведе на 31.07.2015 г. от 14:00 часа в сградата на Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" № 20, ет. 3. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/07/2015