Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: Катя Павлова - директор на Дирекция ЕР; тел. 082 881 767; Моника Петрова - мл. експерт дирекция ЕР, тел. 082 881710;, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 881767, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/.

Адрес на профила на купувача: http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/516/103/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е „Изготвяне на Инвестиционни технически проекти за обекти: o „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект Общежитие за средношколци в град Русе“; o „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект Общински детски център за култура и изкуство, град Русе; o „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект ОДЗ „Райна Княгиня“, град Мартен“; o „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект ОУ „Отец Паисий – град Мартен“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71315000

Описание:

Услуги по архитектурно и инженерно проектиране на сгради


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата стойността поръчката е 66 000,00 лева без ДДС, в т.ч. - 21 750,00 лева без ДДС за обект „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект Общежитие за средношколци в град Русе“; - 10 750,00 лева без ДДС за обект „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект Общински детски център за култура и изкуство, град Русе; - 13 750,00 лева без ДДС за обект „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект ОДЗ „Райна Княгиня“, град Мартен“; - 19 750,00 лева без ДДС за обект „Прилагане на мерки за енергийна ефективност на обект ОУ „Отец Паисий – град Мартен“.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участниците следва да имат опит в реализирането на поне една услуга със сходен предмет. За доказване на изискването, участникът представя: списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 години, считано от крайния срок за подаване на офертите, с посочени: обект (предмет); възложител (получател); в качеството на изпълнител, участник в обединение или подизпълнител; стойност; дата на получаване на услугата; доказателства за изпълнение. Списъкът на се попълва по приложен образец. доказателства за извършените обекти, представени под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информацията за извършената услуга по списъка. 2. Участниците следва да представят декларация, че са запознати със състоянието на обектите и притежават ресурсни и организационни възможности за изпълнение на поръчката, което се доказва с декларация в свободен текст. 3. Участниците следва да разполагат с екип от правоспособни технически лица, вписани в Камара на архитектите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране или еквивалент, минимум със следната правоспособност: архитектура, конструкции, електро, ОВК, ЕЕ, ПБ, ПБЗ и ПУСО. Доказва се с декларация, съдържаща име и проектна част, по която има придобита правоспособност.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател „Предлагана цена” – с тежест 40%; Показател „Срок за изпълнение” – с тежест 20%; Показател „Техническо предложение за изпълнение на поръчката” – с тежест 40%.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/07/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Начин на заплащане - Заплащането се извършва в лева по банков път в срок до 20 дни, след представяне на следните документи:приемо-предавателен протокол, подписан от Изпълнителя и Възложителя; фактура. 2. Срокът на изпълнение на поръчката е съгласно офертата на Изпълнителя, но не по-малко от 40 и не повече от 60 календарни дни и започва да тече от датата на влизане в сила на договора. 3. Изисквания за качество - Съгласно действащото европейско и национално законодателство. Съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението - посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес; 3. Образец на оферта, публикуван на интернет адреса на Възложителя; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка, публикувано на интернет адреса на Възложителя; 5. Ценово предложение по образец, публикувано на интернет адреса на Възложителя; 6. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по-малко от 90 /деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. 7.Всички изискуеми документи, публикувани в Профила на купувача, на следния адрес -http://ruse-bg.eu/bg/displayzop/516/103/index.html Офертата се депозира на гише "Обществени поръчки" в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Отварянето на офертите ще се проведе на публично заседание на 29.07.2015 г. в 15:00 ч. в сградата на Община Русе, ет.1, стая 136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/07/2015