Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим № 1, За: Кристиян Велинов, България 1407, София, Тел.: 02 9659345, E-mail: kvelinov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: Национална здравноосигурителна каса, София 1407, ул. Кричим № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/709.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на профилактичен преглед на очите и оценка на състоянието на зрението на служителите на ЦУ на НЗОК, работещи с видеодисплеи“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85121281

Описание:

Офталмологични услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

На профилактични прегледи от офталмолог подлежат до 300 служители на ЦУ на НЗОК. Посоченият брой служители е ориентировъчен, като Възложителя не се ангажира с точната бройка на служителите, на които ще бъдат извършени профилактичните офталмологични прегледи. Възложителят ще заплаща на Изпълнителя само реално извършените прегледи.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

4000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към изпълнението на услугата 1.1. Услугата включва извършването на офталмологични профилактични прегледи на служители на ЦУ на НЗОК, които работят с видеодисплеи, както и издаване на документ с медицинско предписание от специалист в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител на ЦУ на НЗОК. 1.2. Профилактичните офталмологични прегледи се извършват съгласно график, изготвен и съгласуван съвместно от възложителя и изпълнителя. 1.3. Услугата ще се извършва в офталмологичен кабинет, който Изпълнителят трябва да осигури за собствена сметка. 1.4. Офталмологичният кабинет може да се намира на територията на лечебно заведение и/или медицински център, до който служителите на ЦУ на НЗОК ще имат право на достъп. 1.5. В офталмологичния кабинет следва да е налично съответното оборудване, чрез което е възможно извършването на пълен очен преглед, както и издаването на документ (рецепта) с медицинско предписание в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител на ЦУ на НЗОК. 1.6. Очните прегледи следва да се извършват от специалист по очни болести, който има придобита специалност „офталмология“. 2. Изисквания към участниците. 2.1. Участниците следва да са лечебни заведения и/или медицински центрове, притежаващи удостоверение, издадено от компетентен орган, че имат право да извършват дейности по специалност „Очни болести“. 2.2. Участниците следва да разполагат с офталмологичен кабинет на територията на гр. София. 2.3. Участниците следва да разполагат с минимум един специалист по очни болести, който има придобита специалност „офталмология“.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Съдържанието на офертата включва задължително Приложения №№ 1, 2 , 3, 4, 5 и 6 към поканата. 2. Офертите се представят всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа до обявения срок в деловодството на ЦУ на НЗОК на адрес: София 1407, ул. Кричим № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1, 2 ,3, 4, 5, 6 и 7, които са на разположение на оферентите на посочения в раздел I на поканата интернет адрес в рубрика Профил на купувача. 3. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 101г, ал. 3 от ЗОП на 27.07.2015 г. от 10:30 ч., в сградата на ЦУ на НЗОК, гр. София, ул. "Кричим" № 1. 3. Пликът с офертата следва да съдържа: 3.1. Административни сведения, изготвени по образеца. 3.2. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, букви “a”, “б“, „в“, „г“ и „д“, т. 2, т. 3 и т. 4, ал. 2, т. 1, т. 2а и т. 5 и ал. 5 от ЗОП. 3.3. Нотариално заверено пълномощно на лицето, подписващо офертата (оригинал) – представя се, когато офертата или някой документ от нея не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. 3.4. Заверено копие на документ, издаден от компетентен орган, удостоверяващ, че участникът е лечебно заведение и/или медицински център, имащ правото да извършва дейности по специалност „Очни болести“. 3.5. Заверенo копие на документ/и за придобита специалност „офталмология“ на специалиста/ите по очни болести, който/които участникът ще осигури за извършване на офталмологичните профилактични прегледи. 3.6. Декларация по чл. 55, ал. 7 от ЗОП. 3.7. Декларация за запознаване с условията на поръчката и приемане на условията на проекта на договор. 3.8. Техническо предложение за изпълнение на поръчката. 3.9. Ценово предложение за изпълнение на поръчката. 4. Офертите следва да бъдат валидни за срок най-малко 60 дни от крайният срок за получаване на оферти. Оферта с по-малък срок на валидност няма да бъде разглеждана и оценявана от Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/07/2015