Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, бул. Васил Априлов №156, За: Людмила Иванова Ганчева Елена Михайлова Вангелова, България 4000, Пловдив, Тел.: 032 955018, E-mail: pghtt_plov@abv.bg

Място/места за контакт: бул. Васил Априлов №156

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.pghtt.net.

Адрес на профила на купувача: www.pghtt.net.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Строително-ремонтни работи по сградния фонд на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника – Пловдив, обособени в две позиции:Обособена позиция I: Подмяна на дървена дограма с ПВЦ дограма със съпътстващи строително-монтажни работи, свързани с подмяната на дограма на 70 бр. прозорци в учебната сграда на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника / ПГХТТ / с административен адрес: гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ № 156 - с прогнозна стойност до 46 667.00лв./ четиридесет и шест хиляди шестотин шестдесет и седем лева / без ДДС.Обособена позиция II: Ремонт на покрив на учебна работилница, находяща се в южния корпус на учебната сграда на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника / ПГХТТ / с административен адрес: гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ № 156 - с прогнозна стойност до 44250.00лв. / четиридесет и четири хиляди двеста и петдесет лева/ без ДДС.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Строително ремонтни работи по сградния фонд на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника – Пловдив, съгласно изготвена от Възложителя количествена сметка за видовете и обема на необходимите дейности и работи, обособени в две позиции. Обособена позиция I: Подмяна на дървена дограма с ПВЦ дограма със съпътстващи строително-монтажни работи, свързани с подмяната на дограма на 70 бр. прозорци в учебната сграда на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника / ПГХТТ / с административен адрес: гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ № 156; Обособена позиция II: Ремонт на покрив на учебна работилница, находяща се в южния корпус на учебната сграда на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника / ПГХТТ / с административен адрес: гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ № 156

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

90917 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, гр. Пловдив, бул. Васил Априлов №156

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са посочени в утвърдената от Възложителя документация за участие / Приложение І и Приложение ІІ/ към Публичната покана, достъпни към всички заинтересовани лица на адреса на профила на купувача. Всеки участник има право да представи само една оферта за една или за двете обособени позиции. Не се допуска представяне на варианти. Предлаганата цена не може да надхвърля прогнозната стойност за всяка една от двете обособени позиции, както и общата прогнозна стойност на поръчката в случай, че се участва и по двете обособени позиции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

І. Срок на изпълнение с относителна тежест в комплексната оценка 20% и ІІ. Ценово предложение с относителна тежест в комплексната оценка 80%. Оценката на офертите се извършва съгласно утвърдената от Възложителя методика за определяне на комплексната оценка – Раздел V от документацията за участие, съставляваща приложение І към публичната покана.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/07/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Приложенията към публичната покана: Документация за участие/Приложение І/, количествени сметки, видове СМР и технически спецификации /Приложение ІІ/, указания към участниците за подготовка на офертата, методика за оценка на офертите и образци на изискуемите документи са достъпни на адреса на профила на купувача www.pghtt.net , оглед на обектите всеки работен ден от 9.00 до 12.00ч и от 13.00 до 15.00ч. от 15.07.2015г. до 20.07.2015г., в присъствието на посоченото за контакти в поканата длъжностно лице. Офертите се подават в срока на валидност на поканата на адрес: Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов” №156- етаж ІІ, стая „Технически секретар”, тел.: 032 955018. Отваряне на офертите – 24.07.2015г. от 10.00ч. на ІІ-ри етаж, стая „Център за професионално обучение към ПГХТТ” .

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/07/2015