Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ЕАД, ул.Бяло море №8, За: Румяна Доганова, Република България 1527, София, Тел.: 02 9432106, E-mail: dogovori@isul.eu, Факс: 02 9432279

Място/места за контакт: Сектор ДДП

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: isul.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.isul.eu/Publicni%20pokani/Publichni_pokani_9.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Застраховка „Професионална отговорност на медицински персонал на болнични заведения”за нуждите на УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ЕАД”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Брой служители за застраховане - 244 лекари и 377 медицински сестри.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ул.Бяло море №8

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА И НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ 1. Представяне на участника 2. Лиценз за извършване на застрахователна дейност, издаден от "Комисията по финансов надзор", валиден към момента на подаване на офертата и включващ в съдържанието си застраховките, предмет на поръчката – нотариално заверено копие; 3. Образец на Застрахователен договор (застрахователна полица) с включени общи условия на застрахователя. 4. Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал. 5 от ЗОП 5. Декларация за уведомяване на застрахователя. 6. Декларация, че участникът е запознат с условията предмет на обществената поръчкал 7. Техническо предложение /в което да бъдат посочени ретроактивната дата по договора и агрегатен лимит на отговорност по застраховката на участника/ 8. Ценово предложение с включен данък.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценяването на офертите, които отговарят на изискванията на възложителя ще се извърши по критерий „икономически най – изгодна оферта”, при следните показатели и относителната им тежест: Показател К1 – Застрахователна премия – с тежест до 70 точки. Показател К2 – Ретроактивна дата по договора – с тежест до 15 точки. Показател К3 – Агрегатен лимит на отговорност по застраховката - с тежест до 15 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/07/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация може да се намери на Профила на купувача: h t tp : //www. isul. eu/Publicni%20pok:ani/Publichni_pokani_9 . html

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/07/2015