Версия за печат

BG-Балчик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Балчик, 21-ви септември - 6, За: Димитър Димитров - гл. специалист ЕМС, Република България 9600, Балчик, Тел.: 0579 71036, E-mail: mayor@balchik.bg, Факс: 0579 74117

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.balchik.bg.

Адрес на профила на купувача: http://46.252.49.4:8081.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Община Балчик ще възложи обществена поръчка, чрез публична покана по реда на глава VІІІ „а“ във връзка с чл. 14, ал. 4, т. 2 от Закона за обществените поръчки с предмет „ Изработване на инвестиционен проект във фаза „технически проект” за реконструкция на настилката и благоустрояване на района на крайбрежна алея /Дамба/ в гр. Балчик

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71000000, 71320000

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги
Инженерни услуги по проектиране и конструиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнителят ще извърши услугите, предмет на поръчката чрез работа в своя офис и работа при Възложителя. Срокът за изпълнение на поръчката е до 30 (тридесет) календарни дни.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Балчик

NUTS:

BG33

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Възложителят определя следните задължителни части на инвестиционния проект: „Геодезическа”, „Пътна”, „Благоустройство”, „План за безопасност и здраве” и „План за управление на строителните отпадъци”, количествени и индикативни количествено-стойностни сметки. Обемът и съдържанието на проекта, включително приложените към него чертежи и детайли, трябва да са достатъчни за изпълнение на включените в тях строително-монтажни работи. Проектното решение трябва да осигури изпълнението на работите, без да се нанасят щети на околната среда, както и да предвиди (когато е възможно) използване на съвременни технологии и материали, включително използване на рециклирани строителни материали. Изпълнителят трябва да изработи инвестиционния проект, като извърши най-малко следното: •Проектиране във фаза „технически проект” за реконструкция и рехабилитация на крайбрежна алея /дамба/ в строителните граници на гр. Балчик . •Идентификация на възможни опасности и предвидени мероприятия по безопасност, хигиена на труда и пожарна безопасност; •Определяне и остойностяване на видовете работи; •Изработване на техническа спецификация за възлагане.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

•Предлагана цена с тежест 40 т. •Предлаган срок за изпълнение с тежест 20 т. и •Предлагана методология за изпълнение на поръчката с тежест 40 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/07/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отваряне на постъпилите оферти ще се състои на 16.07.2015 г. от 11:00 часа в сградата на Община Балчик, гр. Балчик, пл. 21-ви септември - 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/07/2015