Версия за печат

BG-гр.София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Специализирана болница за активно лечение по онкология-ЕАД, ул. Пловдивско поле №6, За: Цветолюба Васева, Република България 1756, гр.София, Тел.: 02 8076355, E-mail: tzvaseva@sbaloncology.bg, Факс: 02 8706321

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sbaloncology.bg..

Адрес на профила на купувача: http://procurement.sbaloncology.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150702PlOd421548.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на фабрично нова рентгенова тръба DURA 302-MV за компютърен томограф SOMATOM EMOTION - SIEMENS в Клиника по лъчелечение, включително подмяна на дефектиралата тръба и всички необходими действия по демонтаж, монтаж, диагностика и пуск на КТ”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33111000

Описание:

Апарати с Х (рентгенови) лъчи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

сградата на „СБАЛ по онкология” ЕАД, гр.София, ул. „Пловдивско поле” № 6, Клиника по лъчелечение

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

11. Технически възможности и квалификация: 11.1. Участник трябва да отговаря на следните минимални изисквания за технически възможности и квалификация: 11.1.1. Участникът да разполага със следния екип: - минимум 2-ма служители на трудов или граждански договор, които да са сертифицирани инженери от производителя за подмяна на дефектиралата тръба и всички необходими действия по демонтаж, монтаж, диагностика и пуск на КТ. - Към списъка се описват сертификати или други документи на лицата за проведено обучение, от производителя за всички необходими действия по демонтаж, монтаж, диагностика и пуск на КТ. 11.1.2. Участникът трябва да е оторизиран представител с Оторизационно писмо (оригинал или нотариално заверено копие) на производителя за доставка и сервиз на предлаганата рентгенова тръба. Когато е на чужд език да бъде представено и в превод. 11.1.3. Участникът да има внедрена система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 или еквивалентен в обхвата на предмета на публичната покана; 11.1.4. Производителите на предлаганата рентгенова тръба DURA 302-MV за компютърен томограф SOMATOM EMOTION - SIEMENS трябва да притежават сертификати издадени от акредитирани институции или агенции за управление на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките с европейските стандарти. 11.1.5. Участникът да има Лицензия от “Агенция за ядрено регулиране” за работа с източници на йонизиращи лъчения и на части за тях. 11.2. За доказване на техническите възможности и квалификацията си участниците представят следните документи: Към списъка се описват сертификати за за всички необходими действия по демонтаж, монтаж, диагностика и пуск на КТ. 11.2.1. списък (съгласно образеца – Приложение № 11) на лицата за осигуряване на изискванията по т. 11.1.1. Списъкът следва да съдържа имената, длъжността, която ще изпълнява лицето при изпълнение на публичната покана, както и информация за вида на правоотношението на лицата с участника (трудово, гражданско, друго), както и описание на сертификатите или други документи за проведено обучение от производителя на апарата; - трудово-биографични справки на ключовите специалисти (съгласно образеца – Приложение № 11.1); 11.2.2. Оторизационно писмо (оригинал или нотариално заверено копие) от фирмата- производител на предлаганата рентгенова тръба, издадено на името на участника, удостоверяващо права за представителство и търговия на територията на цялата страна. Когато е на чужд език да бъде представено и в превод. 11.2.3. Заверено копие от сертификат ISO 9001:2008 или еквивалентен издаден на името на участника с обхват сходен с предмета на настоящата публична покана; 11.2.4. Заверено копие от сертификат, издаден от акредитирани институции или агенции за управление на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките с европейските стандарти. 11.2.5. Заверено копие от лицензия от “Агенция за ядрено регулиране” за работа с източници на йонизиращи лъчения и на части за тях.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/07/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Условия за отваряне на офертите - 14.07.2015г. от 10:00 часа в Заседетелната зала, шести етаж в сградата на СБАЛ по Онкология, ул."Пловдивско поле" № 6.При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените от Възложителя условия. Офертата и приложенията към нея се изготвят по представените в документацията образци. До изтичането на срока за подаване на офертите всеки участник в публичната покана може да промени, допълни или да оттегли офертата си. Оттеглянето на офертата прекратява по-нататъшното участие на участника, освен ако в срока не представи нова оферта. Допълнението и промяната на офертата трябва да отговарят на изискванията и условията за представяне на първоначалната оферта, като върху плика бъде отбелязан и текст „Допълнение/Промяна на оферта” (с входящ номер).След крайния срок за подаване на офертите участниците не могат да променят офертите си. Офертата следва да бъде представена на адреса, посочен в публичната покана, до часа на датата, посочена в публичната покана като срок за получаване на офертите. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът следва да запише “Оферта”, посочва наименованието на поръчката, идентификационния й номер (ако такъв е посочен в публичната покана), адрес и лице за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Офертите ще бъдат отворени от комисия, назначена от Възложителя с писмена заповед, която започва работа в часа и на датата, посочени в публичната покана за обществена поръчка, в сградата на „СБАЛ по онкология” ЕАД,гр.София, след получаване на списъка с участниците и представените оферти. При промяна на датата и часа на отваряне на офертите участниците се уведомяват писмено.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/07/2015