Версия за печат

BG-Вълчи дол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Вълчи дол, гр. Вълчи дол, пл. Христо Ботев №1, За: Теодора Димитрова, Р България 9280, Вълчи дол, Тел.: 05131 2315, E-mail: oba_valchidol@mail.bg, Факс: 05131 3450

Място/места за контакт: гр. Вълчи дол, пл. Христо Ботев №1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.valchidol-bg.com.

Адрес на профила на купувача: www.valchidol-bg.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изготвяне на инвестиционен проект във фаза – работен, по проект: ”Разширение на канализационната и реконструкция на водопроводната мрежа на гр.Вълчи дол, обл.Варна". Работният проект включва: изработване на всички части по заданието, изготвяне на КСС по видове дейности СМР по съответните части и съгласуване на проектите от съответните компетентни органи.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71320000

Описание:

Инженерни услуги по проектиране и конструиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Вълчи дол

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Общи изисквания към участниците Участници в процедурата могат да бъдат български и/или чуждестранни физически и/или юридически лица, или обединения между тях. Участниците следва да отговарят на условията на Възложителя, съгласно настоящата документация, ЗОП, ППЗОП и приложимата нормативна уредба. Възложителят отстранява от участие в процедурата участник, който не отговаря на нормативните изисквания или на някое от условията на Възложителя. В случай, че участникът участва като обединение или консорциум, което не е регистрирано като самостоятелно юридическо лице, тогава участниците в обединението/консорциума сключват нотариално заверено споразумение. Специфични изисквания към участниците: -Финансово и икономическо състояние по чл. 50 от ЗОП - участниците трябва да имат финансов ресурс в размер на 30 на сто от прогнозната стойност на обществената поръчка. Доказването на това обстоятелство става чрез удостоверение от банката или като се посочи, че притежава такъв финансов ресурс, както и информация за публикацията в публичен регистър на Р. България, както и за органа който поддържа регистъра.В случай, че кандидатът по обективни причини не може да представи така поисканите документи по чл. 50 от ЗОП, възложителят прилага хипотезата на чл. 50, ал.2 от ЗОП. Това е минимално изискване към участниците. При неизпълнение същото води до отстраняване. -Участникът трябва да е изпълнил поне 2 договора със сходен предмет през последните 3 години. Под сходни с предмета на поръчката се разбира договори с предмет изготвяне на работни проекти. -Участникът трябва да притежава валидна застраховка „Професионална отговорност“, съгласно изискванията на чл.171, ал.1 от ЗУТ в областта на проектирането. -Участникът трябва да разполага с експерти, които да притежават нужната квалификация и правоспособност за изработване на необходимите части на работния проект, съгласно документацията за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Техническо предложение на участника - с тежест 60 точки; 2. Предложена от участника цена - с тежест 30точки; 3. Срок за изпълнение на участника - с тежест 10 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълната документация за участие в процедурата е обявена на интернет страницата на Община Вълчи дол: www.valchidol-bg.com. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл.68, ал.3 ат ЗОП, на 13.07.2015 г. в 15:30 часа в сградата на Общинска администрация гр.Вълчи дол, Заседателна зала, ет.1. При отварянето на офертите могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/07/2015