Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим 1, За: Кристиян Велинов, Република България 1407, София, Тел.: 02 9659345, E-mail: KVelinov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: НЗОК, гр. София, ул. Кричим № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/706.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Сключване на групова рискова застраховка „Живот“ на служителите на ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66511000

Описание:

Животозастраховане


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обект на застрахователната услуга са всички служители на ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК. В случай, че през срока на действие на застрахователният договор се промени /увеличи или намали/ броят на назначените служители, застрахователят се задължава да счита всички новоназначени лица за застраховани по условията на застрахователният договор, считано от датата на назначаването им. Съответно, всички освободени от длъжност лица, следва да се считат за изключени от застрахователното покритие, считано от датата на освобождаването им от длъжност. Към датата на публикуване на публичната покана, назначените служители в ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК са 2 151 (две хиляди сто петдесет и един).

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Застрахователната услуга се възлага чрез сключване на групов застрахователен договор и без включен поименен списък на застрахованите лица. 2.Обект на застрахователната услуга са всички служители на ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК. В случай, че през срока на действие на застрахователният договор се промени /увеличи или намали/ броят на назначените служители, застрахователят се задължава да счита всички новоназначени лица за застраховани по условията на застрахователният договор, считано от датата на назначаването им. Съответно, всички освободени от длъжност лица, следва да се считат за изключени от застрахователното покритие, считано от датата на освобождаването им от длъжност. 3. Към датата на публикуване на публичната покана, назначените служители в ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК са 2 151. 4. Застрахователното покритие е за срок от една година след издаване на застрахователната полица от застрахователя. 5. Застрахователна сума за едно лице – 3 000,00 лв. 6. Покрити рискове: 6.1. Смърт от всякакво естество; 6.2. Трайна загуба на работоспособност вследствие на трудова злополука, на битова злополука или на злоумишлени действия на трети лица; 6.3. Временна загуба на трудоспособност вследствие на трудова злополука, на битова злополука или на общо заболяване. 7. Оферта в настоящата процедура може да подаде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, които имат лиценз/разрешение за извършване на застрахователна дейност, издаден/о от компетентен орган за застраховката, предмет на настоящото възлагане. Юридическите лица се представляват от лицето или лицата с представителна власт по закон, или от специално упълномощени с нотариално заверено пълномощно лица. 8.Участниците трябва да имат офиси/представителства в градовете – областни центрове, като приложат към техническото си предложение списък с посочени точни адреси и контакти. 9. Участниците не следва поставят ограничение за броя на застрахователните събития, през срока на застрахователния договор. 10. При изплащане на обезщетения за временна или трайна загуба на работоспособност на застрахования, застрахователят не следва да изисква болничен престой. 11. Участниците не следва да предвиждат отстъпки/бонуси, които да бъдат изискуеми и дължими към застрахования при настъпване на застрахователно събитие. Пълно описание на изискванията на Възложителя към застраховката се съдържа в Техническите изисквания и указания за офериране.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Съдържанието на офертата включва задължително Приложения №№ 1, 2 , 3, 4, 5 и 6 към поканата, списък на офисите/представителствата в градовете – областни центрове, с посочени точни адреси и контакти и Общи условия на участника. 2. Офертите се представят всеки работен ден от 9.00 до 17.00 часа до обявения срок в деловодството на ЦУ на НЗОК на адрес: София 1407, ул. Кричим № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1, 2 ,3, 4, 5, 6 и 7, които са на разположение на оферентите на посочения в раздел I на поканата интернет адрес в рубрика Профил на купувача. 3. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 101г, ал. 3 от ЗОП на 09.07.2015 г. от 10:30 ч., в сградата на ЦУ на НЗОК, гр. София, ул. "Кричим" № 1. 3. Пликът с офертата следва да съдържа: 3.1. Административни сведения, изготвени по образеца (Приложение № 1). 3.2. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, букви “a”, “б“, „в“, „г“ и „д“, т. 2, т. 3 и т. 4, ал. 2, т. 1, т. 2а и т. 5 и ал. 5 от ЗОП (Приложение № 2). 3.3. Нотариално заверено пълномощно на лицето, подписващо офертата (оригинал) – представя се, когато офертата или някой документ от нея не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. Пълномощното следва да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява участника в обществената поръчка. 3.4. Заверено от участника копие от лиценза/разрешението за извършване на застрахователна дейност по предмета на възлагането. 3.5. Декларация по чл. 55, ал. 7 от ЗОП (Приложение № 3). 3.6. Декларация за запознаване с условията на поръчката и приемане на условията на проекта на договор (Приложение № 4). 3.7. Техническо предложение за изпълнение на поръчката (Приложение № 5). 3.8. Списък на офисите/представителствата в градовете – областни центрове, с посочени точни адреси и контакти. 3.9. Ценово предложение за изпълнение на поръчката (Приложение № 6). 3.10. Общи условия на участника. 4. Офертите следва да бъдат валидни за срок най-малко 60 дни от крайният срок за получаване на оферти. Оферта с по-малък срок на валидност няма да бъде разглеждана и оценявана от Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/07/2015