Версия за печат

BG-Асеновград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Асеновград, Асеновград, пл. Акад.Николай Хайтов 9, За: Айтен Салим, РБългария 4230, Асеновград, Тел.: 0331 20283, E-mail: obstina@assenovgrad.com, Факс: 0331 41057

Място/места за контакт: Асеновград

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.assenovgrad.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.assenovgrad.com/?q=page&idd=index&porachkaid=20150623XZfW113246..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

”Доставка на електро- и други помощни материали и инвентар за нуждите на Община Асеновград”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44100000, 44500000

Описание:

Строителни материали и свързани с тях изделия
Инструменти, брави, ключове, панти, съединителни скоби, вериги и пружини


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставката на електро- и други помощни материали и инвентар за нуждите на Община Асеновград”, съгласно офертата на изпълнителя, която е неразделна част от договора ще се изпълнява с периодично повтарящи се доставки след подадена заявка от страна на Възложителя в срокове, съгласно заявката. Мястото на доставка е склада на съответното звено на територията на Община Асеновград, посочено в заявката. Изпълнителят е задължен съгласно договорената франкировка да извърши доставката до конкретното място, като транспорта се организира и заплаща от Изпълнителя и разходите за това са включени в единичните цени на доставените материали.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Асеновград

NUTS:

BG42

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всички изисквания за изпълнение на поръчката са описани в документацията за участие. Участниците в процедурата да представят всички документи и декларации, посочени в нея. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик на адрес: Асеновград, пл."Акад.Николай Хайтов"9.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка на офертата на отделния участник включва три основни показателя и е равна на сбора от тях, а именно: Ккомплексно = Кцена + Ксрок на доставка + Котстъпка Икономически най-изгодно предложение е получилото най-висока комплексна оценка от максималния брой 100 точки. 1.Цена – до 60 точки Представлява съотношението между предложената най-ниска цена от участник в процедурата към предложената цена на всеки един участник, умножено с тегловен коефициент 60. Максимум 60 точки. Кцена = КЦ мин / КЦ участник х 60 където: КЦ мин – минимално предложена цена КЦ участник – цена на конкретното предложение 2. Отстъпка за материали, извън основния списък – до 20 точки Представлява съотношение между % предложена отстъпка от оценяваното предложение и предложения най-голям % отстъпка, умножено с тегловен коефициент 20. Максимум 20 точки К отстъпка = КО участник / КО макс х 20 където: К отстъпка участник е предложеният % отстъпка от съответният участник К отстъпка макс е най-големия % предложена отстъпка 3. Срок на доставка – до 20 точки Представлява съотношение между най-късият предложен срок на доставка и срока на оценяваното предложение, умножени с тегловен коефициент 20. Максимум 20 точки. Ксрок на доставка = КС мин / КС участник х 20 където: КС мин – най-късият предложен срок на доставка КС участник – срок на оценяваното предложение Показател С – Срок на изпълнение на доставките по договора = 20 точки максимална стойност.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълен достъп до документацията за участие е предоставен на интернет адрес на Възложителя: www.assenovgrad.com, Профил на купувача - http://op.assenovgrad.com/?q=page&idd=index&porachkaid=20150623XZfW113246. Отварянето на офертите ще се извърши на 08.07.2015 год. от 10:30 часа в зала 305 в сградата на Община Асеновград при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/07/2015