Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие Фонд затворно дело, бул. Ген. Н. Столетов № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. Ген. Н. Столетов № 26

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dpfzd.com.

Адрес на профила на купувача: http://dpfzd.com/profil-na-kupuvacha.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставки на строителни материали, инструменти, консумативи и съоръжения за изпълнение на следните обекти по позиции: За позиция № 1 "Доставка за обект: ”Затвора гр. Пловдив и ЗО „Хеброс”, За позиция № 2 "Доставка за обект:”Кухненски брок НЛС- ДП гр. Бойчиновци”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44000000, 44100000

Описание:

Строителни конструкции и материали; помощни строителни материали (без електрически апарати)
Строителни материали и свързани с тях изделия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата са съгласно приложените количествени сметки са всеки от обектите. Срокът за изпълнение е 6 месеца от датата на подписване на договор за възлагане на поръчката. Доставките ще се извършват на адреса на обектите. Количествата и обема на доставките се определят със заявките.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

53000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

атвора гр. Пловдив и ЗО „Хеброс”, ДП гр. Бойчиновци”

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към доставките - Да доставя строителни материали със здрави опаковки, с етикети на български език, които да съдържат информация за вида на материала, съдържанието, производителя, качеството, датата на производство и срока на годност. - Доставяните материали следва да бъдат придружени със съответните сертификати за произход и качество, съдържание, срок на годност и производител и при необходимост от гаранционни карти. - ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ носи отговорност за качеството на извършените от него доставки, като е длъжен да извърши за своя сметка всички работи, предназначени за отстраняване на дефекти и неизправности, констатирани от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ или доставка на материали без дефекти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИЗБОР И МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА: Икономически най- изгодно предложение :Цена (Ц)– 70% Срок за доставка на строителни материали (СМ) – 30%. ОЦЕНКА= Цнн/Ци х 70+ СМнн/СМи х 30 Кадето: – „нн” е най- ниска цена или срок за изпълнение от участниците; - „и” е цена или срок за изпълнение на оценявания изпълнител. Цената следва да включва за: • Доставка на строителни материали - ДДС, както и свързаните с доставката строителни материали и транспортни разходи

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/06/2015 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички изисквания, свързани с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Дата, час и място на отваряне на офертите: 30.06.2015г. от 11.00ч. на адреса на ДП „Фонд затворно дело“ гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упъномощени представители, както и представители на средствата за масово осведамяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп за сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/06/2015