Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, ул.Врабча № 1, За: Божидар Борисов, Република България 1000, София, Тел.: 0884 404386, E-mail: b.borisov@comdos.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.comdos.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.comdos.bg/profil-na-kupuvacha/obshtestveni-porachki-vazlagani-chrez-publichna-pokana-po-zop.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Комплексна услуга за техническо обслужване и ремонт (вкл. доставка на резервни части, материали и консумативи) на служебните автомобили на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50111000

Описание:

Услуги по управление, техническо обслужване и ремонт на автомобилния парк


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимална допустима стойност на поръчката – 40 000.00 (четиридесет хиляди) лева без ДДС, източник на финансиране – планирани бюджетни средства. Обхват и изисквания за дейностите, предмет на поръчката, се съдържат в Техническата спецификация в Раздел ІІІ от одобрената документация за участие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МИНИМАЛНИ УСЛОВИЯ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИКА 1. Да бъде представен съгласно изискванията на чл. 56, ал.1 т.1 от ЗОП (идентификация на участника по Закона за търговския регистър, Булстат и/или друга идентифицираща форма в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен). В случай, че участникът е обединение, което не е юридическо лице, следва да отговаря и на изискванията на чл. 56, ал. 1, т.1, б.”а” от ЗОП. 2. Участникът следва да разполага с минимум три технически лица, които да притежават професионална квалификация за изпълнението на поръчката. 3. Участникът следва да разполага със сервиз и сервизна/и база/и на територията на град София, където ще се извършват дейностите предмет на поръчката. ИЗИСКВАНЕ ЗА СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника – поставя се в началото на офертата. 2. Оферта, попълнена по Образец № 1. 3. Представяне на участника, което включва посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата – по Образец № 2; (В случай че участникът е обединение, образец №2 се представя от всеки от участниците в обединението поотделно.) 4. Посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на технически лица отговарящи за изпълнението поръчката, чрез деклариране от участника или чрез представяне на автобиографии подписани от лицата със съдържание относно: диплома; документи за придобита квалификация, професионален опит. 5. Декларация - списък на сервиз и сервизна/и база/и на територията на град София, където ще се извършват дейностите предмет на поръчката. 6. Техническо предложение – попълнено по Образец № 3. 7. Ценово предложение - попълнено по Образец №4.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите за определяне на комплексната оценка на офертите и коефициентите за относителната им тежест са както следва: 1. Показател К1 – предложена цена за 1 (едно) техническо обслужване на автомобил (обемът на дейностите включва смяна на маслен, въздушен филтри и масло на двигателя, както и проверка и оглед на системи, възли и агрегати) в лева без ДДС - с коефициент на тежест 30 %. 2. Показател К2 – предложена цена за 1 (един) човекочас вложен труд (часова ставка) при извършване на текущ ремонт на автомобил – с коефициент на тежест 40%. 3. Показател К3 – предложена отстъпка от цената на вложените резервни части, материали и консумативи, необходими за извършване на текущите ремонти на автомобил – с коефициент на тежест 30% Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (П1) + (П2) + (П3) КО има максимална стойност 100 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията за участие и изискванията за изпълнение на поръчката са посочени в документацията за участие, която може да бъде намерена на интернет адреса, посочен по-горе в настоящата покана с идентификационен № 20150619-ПП-04. Офертите ще се отворят на 01.07.2015 г. от 10:00 часа в сградата на КРДОПБГДСРСБНА, гр. София, ул. „Врабча” № 1. Отварянето на офертата е публично и на него могат присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на режима за достъп да сградата на КРДОПБГДСРСБНА.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/06/2015