Версия за печат

BG-Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса - Ловеч, ул. "Кубрат" № 7, За: Димитър Събчев Ружев, РБългария 5500, Ловеч, Тел.: 068 688114, E-mail: rzok_lovech@lov.nhif.bg

Място/места за контакт: гр. Ловеч, ул. "Кубрат" № 7

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/298.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката: Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на служебните автомобили на РЗОК - Ловеч. Общ брой на служебните автомобили на РЗОК - Ловеч: 2 /два/ броя служебни автомобили. Услугите, предмет на обществената поръчка включват: 1. Външно измиване на автомобил – два пъти месечно, включващо почистване с препарат на джанти и тасове от замърсявания с феродо, ръчно-безконтактно измиване с пароструйка, издухване на останалата вода от огледалата и фалцовете на автомобилите със сгъстен въздух, почистване на касите на вратите и багажника, консервиране на гумите на автомобила. 2. Комплексно почистване на автомобил – два пъти месечно, включващо описаното по-горе външно измиване и вътрешно почистване, включващо: пране на стелките, изсмукване в дълбочина с прахосмукачка на седалките и пода, почистване на праха от повърхности и детайли в купето на автомобила, почистване на стъклата, почистване на праговете и консервация. 3. Измиване на двигател се извършва един път годишно за всеки лек автомобил. 4. Пране на тапицерия се извършва един път годишно за всеки лек автомобил. 5. Смяна на стелки (комплект) се извършва веднъж годишно за всеки лек автомобил. 6. За изпълнение на дейностите, се съставя месечен отчет за извършените услуги по образец (Приложение № 13 към документацията). 7. Възложителят ще сключи договор съобразно техническите изисквания и подаденатата оферта, като същият ще се конкретизира с ценовото предложение на кандидата и в зависимост от това, дали някои от дейностите ще се извършват от подизпълнител.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000, 50100000, 50110000, 50111000, 50112000, 50112300

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка
Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване
Услуги по техническо обслужване и ремонт на автомобили и мотоциклети и свързаното с тях оборудване
Услуги по управление, техническо обслужване и ремонт на автомобилния парк
Услуги по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили
Измиване, почистване и други подобни услуги, свързани с автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на 2 /два/ броя служебни автомобили на РЗОК - Ловеч.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

700 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Ловеч

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да разполагат с необходимата материално-техническа база за извършване на услугите от предмета на поръчката, което удостоверяват с декларация за техническото състояние на автомивката и да отговарят на посочените по-долу условия: 1. Български или чуждестранни физически или юридически лица, регистрирани като търговец по ТЗ, или ЗК, или ЗЮЛНЦ. 2. Кандидатите, следва да представят заверено от тях копие на документ за регистрация или идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър. 3. Кандидатите следва да представят декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП, декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП, декларация за съгласие за участие като подизпълнител и административни сведения. 4. Кандидатите да имат технически възможности за изпълнение на поръчката. 5. Кандидатите са задължени да подадат оферта за пълния обем на поръчката и не може да оферират само за част от нея. 6. Всеки кандидат може на представи само един вариант на оферта за изпълнение, като същата следва да бъде оформена, окомплектована с изискуемите документи и представена в съответствие с условията и изискванията, посочени в "Технически изисквания и указания за офериране".

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Информация се получава на адрес: гр. Ловеч, ул. "Кубрат" № 7, Районна здравноосигурителна каса - Ловеч. Място за представяне на офертите: деловодството на Районна здравноосигурителна каса на адрес: гр. Ловеч 5500, ул. ”Кубрат” № 7, всеки работен ден от 08:30 часа до 17:00 часа в посочения по-горе срок. Офертите ще бъдат отворени и разгледани на 03.07.2015г. в 10:00 часа в кабинета на директора на РЗОК – гр. Ловеч, ул. „Кубрат” № 7, РЗОК, ІІ етаж, каб. № 11.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/07/2015