Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД, бул. Васил Левски № 54, За: Георги Иванов, Република България 1142, София, Тел.: 02 9885905, E-mail: sbrnk@rehabilitation.bg, Факс: 02 9876121

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.rehabilitation.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.rehabilitation.bg/bg-us-zop.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Избор на банки за предоставяне на комплексно банково обслужване на „СБР-НК“ ЕАД включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране, превод на работни заплати, инкасо, както и откриване на депозити“ по четири обособени позиции: Обособена позиция № 1: Комплесно банково обслужване на филиалите Поморие, Павел баня и Банкя, включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране и инкасо; Обособена позиция № 2: Комплексно банково обслужване на филиалите Наречен, Хисар, Сандански и Баня Карловско, включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране и инкасо; Обособена позиция № 3: Комплексно банково обслужване на филиалите Велинград, Кюстендил и с. Баните обл. Смолян, включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране и инкасо; Обособена позиция № 4: Комлексно банково обслужване на филиалите Момин проход, Овча могила и Вършец, включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране и инкасо. Предметът на поръчката по обособени позиции включва финансовите услуги по т. 1.3., т. 2 от Приложение №3 към чл. 13б от ПРУПДТДДУК.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66110000

Описание:

Услуги в областта на банковото дело


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството, което ще ползва Възложителят от всяка от финансовите услуги – предмет на обществената поръчка по обособени позиции, не може да бъде предвидено. Възложителят ще заплаща само наредените и реално потребените от него финансови услуги, като има право да не ползва всички услуги – предмет на обществената поръчка. Прогнозни стойности по обособени позиции: По обособена позиция № 1: 10 250 лева без ДДС; По обособена позиция № 2: 10 250 лева без ДДС; По обособена позиция № 3: 10 250 лева без ДДС; По обособена позиция № 4: 10 250 лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участникът няма право да представя оферта за повече от една обособена позиция. 2.Участникът трябва да представи оферта за всички услуги, включени в обособената позиция, за която подава оферта. Не се допуска представяне на оферти за част/и от дадена обособена позиция. 3.Не се допуска представяне на варианти на офертата. 4. Срок на валидност на офертите: 90 (деветдесет) календарни дни от крайната дата за получаване на офертите. 5. Срок за изпълнение на поръчката: 24 (двадесет и четири) месеца от сключването на договора. 6. Участникът трябва да притежава лиценз, издаден от Българска народна банка или от компетентен орган в държава-членка на ЕС (в случай че са спазени разпоредбите на чл. 20 – 22 от Закона за кредитните институции), за осъществяване на видовете финансови услуги предмет на поръчката по обособената позиция, за която участникът подава оферта; 7. При сключване на договор по всяка от обособените позиции класираният на първо място участник по съответната обособена позиция трябва да представи: - документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на възложителя; - декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Всеки участник трябва да представи в офертата си следните документи: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Данни за лицето (по образец); 3. Лиценз, издаден от Българска народна банка или от компетентен орган в държава-членка на ЕС (в случай че са спазени разпоредбите на чл. 20 – 22 от Закона за кредитните институции), за осъществяване на видовете финансови услуги предмет на поръчката по обособената позиция, за която подава оферта участникът (заверено копие); 4. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелството по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП (по образец); 5. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще се предложат на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка и предвидените подизпълнители (по образец); 6. Декларация за приемане на условията в проекта на договора; 7. Техническо предложение (по образец), ако е приложимо и декларация по чл. 33, ал. 4 от ЗОП - за обособената позиция, за която участникът подават оферта; 8. Ценово предложение (по образец) на хартиен и електронен носител във формат Microsoft Excel - за обособената позиция, за която участникът подава оферта; 9. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, в случай че офертата не е подписана от законен представител на участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите за оценка на офертите са определени в съответствие със ЗОП и с т. 2 от Приложение №3 към чл. 13б от ПРУПДТДДУК и са следните: Неколичествени показатели с тежест 40% Онп1 Развитие на клонова мрежа: Наличие на банков клон до 21 т. Онп2 Надеждност на платформа за интернет банкиране до 10 т. Онп3 Срок за обслужване на плащанията до 9 т. Количествени показатели с тежест 60% КП1 Такса месечно обслужване по разплащателна сметка (РС) в лева 4 т. КП2 Такса за вноска на каса по РС в лева 2 т. КП3 Такса за теглене на каса по РС в лева 2 т. КП4 Такса за изходящ междубанков превод в лева по БИСЕРА чрез електронно банкиране 3 т. КП5 Такса за изходящ междубанков превод в лева по БИСЕРА чрез платежно нареждане на хартиен носител 7 т. КП6 Такса за изходящ междубанков превод в лева по РИНГС чрез електронно банкиране 3 т. КП7 Такса за изходящ междубанков превод в лева по РИНГС чрез платежно нареждане на хартиен носител 7 т. КП8 Такса за вътрешнобанков превод в лева чрез електронно банкиране 4 т. КП9 Такса за вътрешнобанков превод в лева чрез платежно нареждане на хартиен носител 8 т. КП10 Такса за инкасиране и транспортиране на парични средства в лева на посещение 8 т. КП11 Месечен лихвен процент за РС в лева 8 т. КП12 Месечен лихвен процент за РС в евро 4 т. Комплексната оценка (КО) се формира от сбора на количествените и неколичествените показатели. Показателите, които се съдържат в количествените и неколичествените показатели, методиката за оценка по всеки от показателите и формирането на комплексната оценка са подробно посочени в Приложение към Публичната покана - Методика за оценка на офертите.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/07/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Цялата документация е достъпна на Профила на купувача на възложителя - http://www.rehabilitation.bg/bg-us-zop.php. В съответствие с т. 4.3. от Приложение №3 към чл. 13б от ПРУПДТДДУК публичната покана е публикувана на интернет страницата на Министерството на здравеопазването и в един ежедневник. 2. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика участникът посочва: • име на участника; • адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес; • текст: „Оферта за участие в публична покана за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Избор на банки за предоставяне на комплексно банково обслужване на „СБР-НК“ ЕАД включващо извършване на всички банкови операции, свързани с дейността на дружеството, интернет банкиране, превод на работни заплати, инкасо, както и откриване на депозити“ по обособена позиция №____“ 3. Срок и място за подаване на офертите: всеки работен ден от 09:00 часа до 16:00 часа в срок до 03.07.2015 г. на адрес: гр. София, бул. Васил Левски № 54, деловодство. 4. Отварянето на офертите ще се проведе на 06.07.2015 г. от 15:00 часа, в гр. София, бул. Васил Левски № 54, ет. 3 при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. 5. Процедурата се публикува повторно, тъй като при предходното публикуване за тези обособени позиции бяха представени по-малко от пет оферти за всяка позиция. 6. С оглед прилагането на т. 3.2. от Правилата за концентрация в Приложение 3 към чл. 13б от ПРУПДТДДУК Възложителят ще сключи договори за банково обслужване на „СБР-НК“ ЕАД с минимум четири кредитни институции (банки), като нетната експозиция на Възложителя към всяка от банките, с които ще сключи договори за банково обслужване няма да надвишава 25 на сто от общия размер на паричните средства на Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/07/2015