Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. Симеон Велики №33, За: ст. експерт ОП, Р България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: дирекция Правна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

избор на изпълнител, който да монтира сигнално- охранителна техника, чрез която да се охраняват помещенията на ОИЦ - Силистра, в изпълнение на проект на община Силистра "Изграждане и функциониране на областен информационен център в град Силистра"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

помещения на Областен информационен център - Силистра

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Силистра ул. Симеон Велики

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника или негов представител - поставя се в началото на офертата; 2. Представяне на участника, което включва: • Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен; Когато участник в обществената поръчка е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, представя документ, съдържащ съответната идентифицираща информация, в официален превод на български език. По смисъла на §1, т. 16а от допълнителните разпоредби от ЗОП „официален превод” е превод, извършен от преводач, който е вписан в списък на лице, което има сключен договор с Министерството на външните работи за извършване на официални преводи. • Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, буква „а-д” от ЗОП Декларацията се подава от лицата посочени в чл. 47, ал. 4 от ЗОП; • Доказателства за упражняване на професионална дейност – Валиден Лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно Закона за частната охранителна дейност. 3. Нотариално заверено пълномощно, когато офертата или някои от документите в нея не са подписани от лицето/лицата, представляващи участника съгласно търговската му регистрация. Пълномощното следва да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява участника в обществената поръчка. 4. Декларация от подизпълнителя (в случай, че участникът е заявил участие на такъв) / ако е приложимо/; 5. Техническо предложение за изпълнение – включващо: 5.1. Срок на изпълнение; 5.2. Срок на валидност на офертата – в календарни дни от крайния срок за депозиране на офертите. Предложението следва да бъде валидно минимум 60 (шестдесет) календарни дни от крайния срок за получаване на оферти. Предложение с по-кратък срок на валидност ще бъде отхвърлено от Възложителя като несъответстващо на изискванията. Възложителят може да поиска писмено от участниците да удължат срока на валидност на офертата, до момента на сключване на договора, съгласно разпоредбата на чл.58, ал. 3 от ЗОП; 5.3. Данни за техническото оборудване; 6. Декларация за наличие на мониторингов /диспечерски център на територията на гр. Силистра с посочване на точен адрес и телефон за връзка (в свободен текст); 7. Декларация, че участника е посетил и е запознат с особеностите на обект ОИЦ- Силистра; 8. Ценово предложение. Отговорност за евентуално допуснати грешки или пропуски в изчисленията на предложените цени носи единствено участникът в процедурата. Всички разходи по подготовката и представянето на офертата са за сметка на участниците.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Обществената поръчка се изпълнява по проект на община Силистра "Изграждане и функциониране на областен информационен център в град Силистра", финансиран по Оперативна програма "Техническа помощ", съгласно договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161PO002-3.3.02-0005-C0001.Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл.68, ал. 3 от ЗОП на 29.06.2015г. от 14: 00 часа в сградата на Община Силистра на адрес: гр. Силистра, ул. Симеон Велики №33, Заседателна зала ет. 2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/06/2015