Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Регионален инспекторат по образованието - София-град, ул.Антим I №17, За: Невяна Златевска, Кремена Огнянова, Република България 1303, София, Тел.: 02 9356054; 02 9356088, E-mail: rio_sofia_grad@mon.bg, Факс: 02 9883937

Място/места за контакт: РИО - София-град, ул. Антим I №17, ет.4

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.rio-sofia-grad.com.

Адрес на профила на купувача: www.rio-sofia-grad.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

«Доставка на принтерна хартия за обезпечаване нуждите на училищата, провеждащи Национално външно оценяване и Държавни зрелостни изпити на територията на област София-град»

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30192000 (AB18) , 30192700

Описание:

Принадлежности за офиса (Хартия )
Книжарски стоки


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на принтерна хартия за обецпечаване нуждите на училищата, провеждащи национално външно оценяване и Държавни зрелостни изпити на територията на област София-град.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

25000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Регионален инспекторат по образованието - София-град

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнение на поръчката кандидатът да спазва техническите изисквания по настоящата процедура и действащите национални и международни нормативни актове и стандарти в съответната област. Стоките следва да се доставят на адреси посочени от Възложителя по приложен списък с транспорт на доставчика, като всички разходи са включват в единичната цена на стоките. Количествата ще бъдат възлагани с писмена заявка, изпратена на посочен от изпълнителят факс или електронна поща.Стоките трябва да са придружени с необходимите документи за качество. При проблеми в качеството, установени от Възложителя или училището, достъвчикът поема разходите за подмяна на некачествена стока. Доставката на стоките се удостоверява с подписан от получателя - училището, приемо-предавателен протокол/стокова разписка. Материално отговорното лице на училището или директорът на училището може да откаже получаването на стоките или част от същите при установени липси, нарушена цялост на опраковките, несъответствие с подадената заявка и други явни несъответствия.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/06/2015