Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. Симеон Велики №33, За: Женя Димитрова - гл. експерт Обществени поръчки, РБългария 7500, Силистра, Тел.: 086 816260, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: дирекция Правна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://poruchki.silistra.bg/news.php..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изготвяне на комплексен проект за инвестиционна инициатива в части: 1.Изменение на подробен устройствен план – изменение на плана за регулация за УПИ VIII, кв.104 по плана на с.Айдемир, ПИ №00895.502.61 по КККР на с. Айдемир, община Силистра. 2.Преустройство и промяна на предназначението на част от сградата на ОУ „Христо Ботев” с. Айдемир в заведение за социални услуги в ПИ №00895.502.61 по КККР на с.Айдемир, УПИ VIII кв.104 по плана на с.Айдемир, община Силистра”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71200000

Описание:

Архитектурни и свързани с тях услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

2850 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с. Айдемир. община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ПУП - ИПР да се изготви върху актуална извадка от КККР на с. Айдемир и да се представи един оригинал на недеформеруема основа и в цифров вид върху технически носител, две копия на хартиен носител и в цифров вид върху технически носител - cad* формат. Проектът да бъде изготвен от правоспособни проектанти, съгласно чл. 162, ал.1 от ЗУТ, като към съответната част бъде приложено копие на удостоверение за проектантска правоспособност и актуална застрахователна полица.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1 Срок на изпълнение СИ – относителна тежест: 40% Участниците предлагат срок за изпълнение не по - дълъг от 30 /тридесет/ календарни дни от датата на сключване на договора. Оценката се определя съгласно формулата: СИ = СИ/СИi х 100 където: СИmin - най – краткият срок за изпълнение на поръчката СИi – предложеният срок от съответния участник 2. Срок за отстраняване на пропуски, непълноти или несъответствия СП - относителна тежест: 20%. Участниците предлагат срок за отстраняване на пропуски, непълноти или несъответствия, който следва да е не по-дълъг от 7 (седем) календарни дни, считано от дата на получаване на констатиранните пропуски и забележки от Възложителя. Оценката се определя съгласно формулата: СП =СП/СП i х 100 където: СПmin - най – краткият срок за отстраняване на пропуски, непълноти или несъответствия СПi – предложеният срок за отстраняване на пропуски, непълноти или несъответствия от съответния участник. 3 Цена за изпълнение Ц – относителна тежест: 40% Ценовото предложение за изпълнение, следва да не надвишава финансовия ресурс по т.3 от настоящите указания, с който Възложителят разполага за изпълнение на поръчката и да включва всички необходими разходи, свързани с нейното качествено и срочно изпълнение. Оценката се определя съгласно формулата: Ц = Цmin/Цi х 100 където: Цmin - минималната предложена крайна цена (без ДДС) Цi – предложена крайна цена (без ДДС) на съответния участник. Определяне на комплексната оценка - „КО”: КО = СИ х 20% + СП х 40% + Ц х 40% На първо място се класира офертата с най-висока комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/06/2015