Версия за печат

BG-с. Медникарово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, обл. Стара Загора, За: Валентина Манева, Р България 6294, с. Медникарово, Тел.: 00359 42663602, E-mail: MaritsaProcurement@contourglobal.com, Факс: 00359 42663510

Място/места за контакт: отдел Обществени поръчки и снабдяване

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: https://webservices.contourglobal.eu/purchaserprofile/index.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на 4 броя пластинчати топлообменници от корозоустойчив материал, съгласно техническа спецификация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42511100

Описание:

Топлообменници


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

4 броя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, обл. Стара Загора, с. Медникарово 6294

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на настоящата поръчка са описани в Техническата спецификация, публикувана в профила на купувача на адрес: https://webservices.contourglobal.eu/purchaserprofile/index.php 1. Участникът да предостави описание на стоките предмет на доставка, сертификат за управление на качеството по ISO 9001:2008 за производителя на стоката или еквивалент; 2. Срок за изпълнение на поръчката – до 2 (два) месеца от подписване на договора; 3. Начин на плащане - до 30 /тридесет/ календарни дни след доставка след представена фактура-оригинал и двустранно подписан приемо-предавателен протокол; Възложителят не допуска представяне на варианти в офертата на Участника; При сключване на договор избраният за изпълнител Участник представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост в оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Възложителят не сключва договор с Участник, който не представи гореизброените документи или за когото са налице обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5. При доставка на стоката, Изпълнителят трябва да представи: •Сертификат за качество и произход на изделията, издаден от производителя; •Инструкции за експлоатация и поддръжка;Техническа документация (чертежи) на оборудването; •Списък на оборотни резервни части; •Фактура – Оригинал; Опаковъчен лист; Приемо-предавателен протокол. Посочените документи да бъдат придружени с превод на български език /ако е приложимо/.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/06/2015 09:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата за участие в настоящата обществена поръчка се изготвя по образец на Възложителя и се представя в запечатан, непрозрачен плик с обозначени име, адрес на подателя и предмет на поръчката. Адрес за подаване на офертата: КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, с. Медникарово 6294, обл. Стара Загора, отдел ОП и Снабдяване. В срок до 3 (три) дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, Участниците могат да направят писмено искане до Възложителя за разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Искането се изпраща на e-mail: MaritsaProcurement@contourglobal.com или на факс: 00359 42663610. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача, с което Възложителят счита, че всички заинтересовани кандидати са уведомени. Отварянето на офертите ще се извърши публично на 23.06.2015 г. от 09:45 часа в залата на електроцентрала КонтурГлобал Марица Изток 3, с. Медникарово, обл. Стара Загора в присъствието на участниците или техни упълномощени представители. Резултатите от работата на комисията ще бъдат публикувани в профила на купувача и изпратени на всички Участници. Възложителят ще сключи писмен договор по реда на чл. 101е от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/06/2015