Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие Фонд затворно дело, бул. Ген. Н. Столетов № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. Ген. Н. Столетов № 26

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dpfzd.com.

Адрес на профила на купувача: www.dpfzd.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на куриерски услуги за нуждите на Държавно предприятие „Фонд затворно дело” и териториалните поделения гр. Белене, Бобов дол, Бойчиновци, Бургас, Варна, Враца, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, София, Стара Загора и Смолян за едногодишен период, включващи : - събиране на пратки от адреса на подателя; - доставяне на пратки до определена дата; - възможност за смяна на направлението и получателя в движение; - уведомяване на подателя за получаването на пратката - контролирано наблюдение и проследяване на пратките; - доставяне на вътрешни и международни пратки, както следва: а/ кореспондентски пратки до 2 кг.; б/ малки пакети до 2 кг., печатни произведения до 5 кг в страната; - доставяне на куриерски пратки до 10 /десет/ кг; - Допълнителни услуги "препоръка" и „известие за доставяне” Приемането, пренасянето и доставката на пратките, печатни произведения и допълнителни услуги се извършват на територията на цялата страна между Държавно предприятие „Фонд затворно дело”, териториалните поделения в страната и трети лица;.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64120000

Описание:

Куриерски услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ежедневни услуги след заявки по телефон, бързи услуги при повикване. Общ ориентировъчен обем на пратките за един календарен месец за Държавно предприятие „Фонд затворно дело” и териториалните му поделения е 100 броя практи.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

7907 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за изпълнение на услугата: - Участникът следва да предстви списък на офисите, клоновете и представителствата на територията на страната, на разстояние не по-вече от 70 км. от населените места, в които се намират административните сгради на териториалните поделения на ДП „ФЗД”. - Участникът да декларира в свободен текст, че ще осигури навременно и безпрепятствено доставяне на пратките в цялата страна. - Участникът да декларира, че ще предоставя в писмен вид информация на възложителя за всички възникнали проблеми, или променени условия, свързани с организацията на услугата. - Участникът да декларира че ще издава документ за извършване на услугата при получаване на пратката от възложителя - Учасникът да декларира че ще приема и доставя пратките всеки работен ден в интервал от 08:00 до 09:00 часа и да ги събира в интервал от 13:00 до 14:00 часа на адресите на ДП „ФЗД” и териториалните му поделения. Участникът да декларира, че ще извършва доставки на пратките на възложителя до 24 часа от приемането им; - Участникът да декларира възможността си да приема пратки на възложителя след 18:00 часа при възникнала необходимост; - Месечните фактури, издадени от изпълнителя, за извършените от него пощенски услуги, трябва да се придружават от документ, в който се посочва: - офис, звено на възложителя, от което са приети пратките; - брой на приетите пратки; - единична цена на пратките; - Участникът да декларира възможността си при поискване да предоставя услуги по приемане, пренасяне и доставяне на международни пощенски пратки, подавани от възложителя; - Участникът да декларира възможността си да връща недоставените на получателите пратки на възложителя, в срок до 4 работни дни от датата на подаването; - Участникът да декларира, че без съгласието на възложителя няма да предоставя на физически и юридически лица документи и информация, свързани с изпълнението на услугата; - Участникът да декларира, че ще предоставя на Възложителя обобщена месечна справка, съдържаща информация за вида и количеството на извършените от него услуги; Минимални изисквания: 1. Участникът да е изпълнил минимум 3 /три/ договора през предходните три години /до датата на подаване на офертите/ с предмет, идентичен на предмета на настоящата поръчка ; 2. Териториално покритие: операторът следва да има офиси, клонове или представителства на територията страната, на разстояние не по-вече от 70 км. от населените места, в които се намират административните сгради на териториалните поделения на ДП „ФЗД”; При сключване на договора определеният изпълнител следва да представи документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/06/2015 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички изисквания, свързани с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Дата, час и място на отваряне на офертите: 18.06.2015г. от 11.00ч. на адреса на ДП „Фонд затворно дело“ гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упъномощени представители, както и представители на средствата за масово осведамяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп за сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/06/2015