Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Свиленград, бул.България 32, За: инж.Грозденка Дюлгерова; арх.Анастас Карчев; Янка Грудева, Република България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 74308; 0379 74211; 0379 74309, E-mail: op_otdel@abv.bg, Факс: 0379 74371

Място/места за контакт: Общинска администрация-стая 308; 211; 309

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://svilengrad.nit.bg/publichni-pokani/izvrshvane-na-geodezicheski-uslugi-za-nuzhdite-na-obshhina-svilengrad/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на геодезически услуги за нуждите на община Свиленград: геодезически измервания, GPS измервания, трасиране и проектиране, съгласно Техническото задание на Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71353000

Описание:

Топографо-геодезични измервания и заснемания


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техничското задание. Прогнозна стойност на поръчката -30 000 лв. без ДДС и 36 000 лв. с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Свиленград

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

- Участниците да имат в състава си лице, правоспособно да извършва дейности по кадастъра и по инвестиционното проектиране, което да е вписано в регистъра към АГКК (Агенцията по геодезия, картография и кадастър) или еквивалентен и да притежава Удостоверение за пълна проектантска правоспособност от КИИП или еквивалентно. - Участниците да разполагат с техническото оборудване, необходимо за изпълнение на услугата – компютър, лицензиран софтуер за геодезически дейности, двучестотен GPS приемник за геодезически заснемания, тотална станция и нивелир. Всички материали и разработки се предават в следния вид: - Плотерно изчертани на хартия /мащабите за всяка една от посочените позиции се уточняват преди съответното възлагане/. - В цифров вид на магнитен носител, унифициран cad формат одобрен от АГКК и dwg формат за Autocad (версия 2005 или последваща). Извършваненто на геодезическите дейности за нуждите на община Свиленград включва: Геодезически измервания - геодезическа снимка, съгласно задание на Възложителя, като се спазват разпоредбите на ЗУТ и ЗКИР и подзаконовите нормативни актове към тях. GPS измервания – измерване на пространствени координати в определена геоцентрична координатна сиистема, съгласно задание на Възложителя, като се спазват разпоредбите на ЗУТ и ЗКИР и подзаконовите нормативни актове към тях. Трасиране - съгласно задание на Възложителя, като се спазват разпоредбите на ЗУТ и ЗКИР и подзаконовите нормативни актове към тях. Проектиране - съгласно задание на Възложителя, като се спазват разпоредбите на ЗУТ и ЗКИР и подзаконовите нормативни актове към тях. Проектите трябва да съдържат материали, съгласно Наредба №4 към ЗУТ за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти в идейна, техническа и работна фаза.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/06/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълен електронен достъп до указанията и приложенията за участие може да бъде намерен на Профила на купувача на електронната страница на Община Свиленград: http://svilengrad.nit.bg/publichni-pokani/izvrshvane-na-geodezicheski-uslugi-za-nuzhdite-na-obshhina-svilengrad/ Място за получаване на офертите-стая 302 на ОбА-Свиленград, бул."България" 32. Отварянето на офертите ще се извърши на 22.06.2015 год. от 09:00ч. в малката заседателна зала на Общинска администрация-Свиленград, ет.2. Отварянето на офертите е публично и на него могът да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим на достъп до сградата на ОбА-Свиленград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/06/2015