Версия за печат

BG-с. Писарово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Народно Читалище „Христо Ботев – 1905”, с. Писарово, община Искър, ул. „Георги Димитров” №81, За: Димитър Тотов Петков, България 5871, с. Писарово, Тел.: 0889 613459, E-mail: office@letaconsult.com

Място/места за контакт: с. Писарово, община Искър, ул. „Георги Димитров” №81

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://chitalishte-pisarovo.alle.bg.

Адрес на профила на купувача: http://chitalishte-pisarovo.alle.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е избор на изпълнител за доставка и монтаж на обзавеждане, оборудване, озвучаване, осветление, мултимедия и видеонаблюдение за Народно Читалище "Христо Ботев - 1905"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30000000, 30200000, 31000000, 39000000, 32000000

Описание:

Компютърни и офис машини, оборудване и принадлежности, с изключение на мебели и софтуерни пакети
Компютърно оборудване и принадлежности
Електрически машини, уреди, оборудване и консумативи; осветление
Обзавеждане (включително офис обзавеждане), мебелировка, електродомакински уреди (с изключение на осветителни тела) и продукти за почистване
Радио-, телевизионно, съобщително, далекосъобщително и сродни видове оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Целта на настоящата поръчка е да бъде избран независим изпълнител, притежаващ професионална квалификация и практически опит в изпълнение на доставка и монтаж на обзавеждане, оборудване, озвучаване, осветление, мултимдия и видеонаблюдение.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

37759 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с Писарово, община Искър, област Плевен

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата могат да участват всички български или чуждестранни физически или юридически лица, имащи качеството "Търговец", включително техни обединения, които отговарят на изискванията, посочени в ЗОП и обявените изисквания на Възложителя в документацията за участие. Участникът трябва да отговаря на изискванията на чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП. В процедурата могат да участват лица, които следва да приложат към документите описание и/или фотографски снимки на стоките, които ще се доставят, чиято автентичност трябва да бъде доказана ако възложителя изиска това. Участникът може да използва ресурсите на едно или повече други физически или юридически лица при изпълнение на поръчката, при условие, че докаже, че има на разположение тези ресурси. Участникът следва да декларира, че при формиране на цената е спазил изискванията за закрила на заетостта, включително минимална цена на труда и на условията на труд. Участникът следва да декларира, че предлаганата техника и оборудване, поочени в подробни технически спецификации към документацията за участие ще са фабрично нови и няма да са използвани за демонстрационни, учебни и други цели преди доставката и/или инсталирането им на обекта.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценяване на постъпилите предложения за участие в настоящата процедура, съгласно чл.37, т.2 от ЗОП, е приет "икономически най-изгодно предложение". Всяка оферта, отговаряща на изискванията за подбор се оценява по изготвената методика и получава КОМПЛЕКСНА ОЦЕНКА, с която се участва в крайното класиране. Методиката за оценка на офертите е както следва: Ценово предложение - 50т, Срок на доставка и монтаж - 50 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/06/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/06/2015