Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица 65, За: Ина Милкова, България 1309, София, Тел.: 02 9211221, E-mail: legal1@hearthospital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150603XfNz257684.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на рентгенови филми за медицински принтер по следните обособени позиции: 1. Обособена позиция № 1 – рентгенови филми Dry Star DT 5000I 20x25 см или аналогични за медицински принтер AGFA DRY STAR 5302 – 30000 бр. (опаковани в кутии с по не повече от 100 бр. във всяка); 2. Обособена позиция № 2 – рентгенови филми UPT-517BL 35x43 см или аналогични за медицински принтер Sony Film Station Digital UP-DF 550 – 3125 бр. (опаковани в кутии с по не повече от 125 бр. във всяка). Участниците могат да предлагат частично изпълнение, т.е. изпълнение по една от обособените позиции, както и по двете позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33140000

Описание:

Медицински консумативи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозният 12-месечен обем на потребление е посочен в техническата спецификация, поместена в полето "Кратко описание" на настоящата публична покана. Предвид прогнозния характер на посочените количества, Възложителят не се задължава да ги усвои напълно (100%).

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

55000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. Коньовица 65

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПРЕДМЕТА: 1. Предлаганите от участниците продукти следва да съответстват напълно (100%) на техническите изисквания, подробно описани в техническата спецификация, поместена в полето "Кратко описание" на настоящата публична покана. 2. Предлаганите от участниците продукти следва да отговарят на нормативните изисквания за употреба в България съгласно ЗМИ, което следва да се докаже чрез оргинална декларация от участника, че предлаганите от него продукти съответстват на нормативните изисквания за употреба в България съгласно ЗМИ. II. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ: 1. Участниците следва да притежават валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено от ИАЛ, което следва да се докаже чрез заверено от участника копие на валидно разрешение; 2. Участниците следва да отговарят на нормативните изисквания по ЗМИ, което следва да се докаже чрез оригинална декларация от участника, че в качеството му на търговец отговаря на нормативните изисквания на ЗМИ; 3. Участниците следва да притежават внедрена система за управление на качеството по предмета на поръчката и да бъдат сертифицирани по ISO 9001:2008 или ISO 13485:2003 (или еквивалентни), което следва да се докаже чрез заверено от участника копие от валиден сертификат, издаден от акредитирана сертифицираща институция. 4. Участниците, които предлагат рентгенови филми за медицински принтер, аналогични на Dry Star DT 5000I 20x25 см или на UPT-517BL 35x43 см, следва да представят документ от производителя (оригинал или заверено от участника копие), удостоверяващ съвместимостта на филмите с медицински принтер AGFA DRY STAR 5302 или съответно с медицински принтер Sony Film Station Digital UP-DF 550. III. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО: 1. Срок за изпълнение на поръчката – 12 месеца, считано от датата на сключване на договора за възлагане на обществената поръчка; 2. Място за изпълнение – болнична аптека на МБАЛ “НКБ” ЕАД в гр. София, ул. „Коньовица” 65; 3. Срок на доставка – до 24 часа след получаване на заявка на посочен от Изпълнителя факсномер; 4. Срок на годност на продуктите към момента на доставката – не по-малък от 75% от производствения срок на годност; 5. Начин на плащане – по банков път, в 60-дневен срок след извършване на доставка, но не преди представяне на редовна фактура, копие от съответната заявка и приемателно-предавателния протокол за извършената доставка. IV. НE СЕ ДОПУСКАТ ДО РАЗГЛЕЖДАНЕ И СЪОТВЕТНО СЕ ОТСТРАНЯВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПРИ КОИТО: 1. Предлаганите от участника продукти не съответстват на изискванията на Възложителя по т. I. 2. Участникът не отговаря на изискванията, посочени в т. II. 3. Участникът предлага изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. III.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

При несъответствие между оферираните единична цена за брой филм, цена за опаковка и/или обща стойност, класирането се извършва на база единична цена, оферирана от съответния участник за брой филм.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/06/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от приложената документация за участие. II. Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от приложената документация за участие. III. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспондетнция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката) в указания в публичната покана срок. IV. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. V. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 15.06.2015г. в 13.30 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. „Коньовица” № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/06/2015