Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция Електронни съобщителни мрежи и информационни системи, ул. Г. Й. Гурко № 6, За: Васил Василев – Директор на дирекция РЕСИ, България 1000, София, Тел.: 02 9492030, E-mail: v.vasilev@esmis.government.bg, Факс: 02 9818787

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.esmis.government.bg.

Адрес на профила на купувача: https://www.esmis.government.bg/page.php?c=9.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Избор на изпълнител за извършване на одит по изпълнение на дейностите и отчитане на разходите по проект: BG161PO001/2.2-01/2011/001 „Развитие на високоскоростен широколентов достъп в България посредством изграждането на критична, защитена, сигурна и надеждна обществена ИКТ инфраструктура”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79212000

Описание:

Одиторски услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършването на одита включва следните конкретни дейности/проверки: 1. Проверка дали дейностите по проекта са осъществени в съответствие с принципите за добро финансово управление. 2. Проверка дали изборът на изпълнител по договорите, чрез които се изпълнява проекта, е проведен в съответствие с изискванията на националното законодателство. 3. Проверка дали всички декларирани разходи са реални, действително извършени и допустими, в съответствие с изискванията на европейското и националното законодателство относно допустимост на разходите по програми, съфинансирани от Кохезионния фонд и Европейския фонд за регионално развитие на ЕС. 4. Проверка на първичните счетоводни документи (фактури, протоколи, и пр.) и документите с еквивалентна доказателствена стойност са налични и валидни. 5. Проверки за проследяване реалното извършване на дейностите и разходите от страна на Бенефициентa. 6. Проверка дали са спазени изискванията по отношение на поддържането на адекватна одитна пътека. 7. Проверка дали всички дейности по съответния проект са надлежно документирани като всички документи за разходите се съхраняват и са на разположение на националните и европейските контролни органи при поискване. 8. Проверка дали исканията за средства, подадени от бенефициента, са точни, пълни и са във формат изискан от УО на ОПРР. 9. Проверка на счетоводните системи и осчетоводявания. 10. Проверка на мерките за информация и публичност.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителна агенция "Електронни съобщителни мрежи и информационни системи"

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник трябва да отговаря на изискванията на Възложителя и да приложи абсолютно всички изискуеми документи посочени в публичната покана на Възложителя. Публичната покана на Възложителя може да бъде намерена на адреса на профила на купувача: www.esmis.government.bg. При изготвянето на офертата всеки участник трябва да представи документи и информация, както следва: 1. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т.1, б. „а - д”, т. 2, 3 и 4, ал. 2, т. 1, 4 и 5 и ал. 5, т.1 и т. 2 от ЗОП; 2. Техническо предложение с почочен срок на валидност на офертата ; 3. Ценово предложение; 4. Списък на изпълнените еднакви или сходни с предмета на поръчката услуги; 5. Декларация в която се посочва информация за придобитото образование (година на дипломиране, № на диплома, учебно заведение), професионалната квалификация и професионален опит на лицата, които отговарят за изпълнението на поръчката; 6. Декларации за ангажираност за изпълнение на договора (свободен формат на текстово оформяне) от всеки един от посочените експерти.; 7. Копие на сертификат за въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалентен, с обхват отговарящ на предмета на настоящата поръчка (одиторски услуги); 8. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици; 9. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника (свободен формат на текстово оформяне). Изисквания за технически възможности и/или квалификация на участниците - съгласно посоченото в Публичната покана публикувана на сайта на възложителя, в раздел профил на купувача.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Ценово предложение „Предлагана цена” - Ц - максимален брой точки – 30 Минимална предложена цена Ц = __________________________ х 30 = ........ (брой точки) Предложена цена от участника 2. Методология и организация за изпълнение на поръчката – М максимален брой точки – 70. Предложението на участника по този показател следва да включва предложение на мерките и организацията, която същият ще предприеме във връзка с качественото и срочно изпълнение на дейностите по договора и следва да съдържа пълно описание на вътрешната организация на отговорностите и методология за изпълнението на договора и да предвижда мерки за контрол и координация на изпълнението. Участникът следва да посочи и обоснове всяка от услугите, дейностите, конкретните задачи и отговорности на всеки от членовете на екипа в съответствие с конкретните задължения по договора за възлагане на поръчката и Техническата спецификация. Предложената методология и дейностите в нея следва да са описани в тяхната цялост, структурирани и последователни. Следва да се посочат резултатите, до които ще доведе всяка от дейностите които се предприемат в контекста на общата задача – изпълнението на договора. Да се посочват методите, които ще допринесат за качественото постигане на очакваните резултати, в тяхната цялост са представени последователността и всички връзки и взаимозависимости между отделните дейности, които да са в пълно съответствие с техническата спецификация и да имат за резултат качественото изпълнение на поръчката. Всички дейности описани в методологията следва да са обвързани в обща последователност и взаимосвързаност. Подробно описание на отделните показатели от методиката за оценка на офертите е налично на сайта на Възложителя - www.esmis.government.bg;

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срокът за изпълнение на поръчката е до приключване на дейностите по проект „Развитие на високоскоростен широколентов достъп в България посредством изграждането на критична, защитена, сигурна и надеждна обществена ИКТ инфраструктура“.Офертата, трябва да бъде представена в запечатан непрозрачен плик. Офертата се представя в писмен вид, на хартиен носител. В случай, че участник представи документи на чужд език е необходимо да бъде приложен и превод на тези документи. Оферта, представена след изтичане на крайния срок, или в незапечатан, прозрачен или скъсан плик, не се приема и се връща на участника. Отварянето на офертите ще се извърши на 18.06.2015 г. от 14.00 часа. Всеки участник може да поиска от възложителя писмени разяснения по обявените условия на обществената поръчка до три дни преди изтичане на крайния срок за получаването на оферти. Възложителят публикува в профила на купувача писмените разяснения най-късно на следващия ден, считано от датата на постъпване на искането. Допълнителна информация - Техническите спецификации и подробните указания за подготовка на офертата са налични на сайта на Възложителя - www.esmis.government.bg.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/06/2015