Версия за печат

BG-Смолян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Смолян, бул. България № 12, За: Малина Кръстева - специалист в дирекция АИОиОМП в община Смолян, Република България 4700, Смолян, Тел.: 0301 67619, E-mail: obshtina_smolyan@abv.bg, Факс: 0301 62426

Място/места за контакт: Приемна № 1 – Деловодство

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.smolyan.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1200.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обект на настоящата обществена поръчка е „доставка” по смисъла на чл.3, ал.1, т.1 от Закона за обществените поръчки /ЗОП/ с наименование: „ДОСТАВКА НА ВИДЕО СТЕНА ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖ, ВЕДНО С ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ КЪМ НЕЯ, ПО ПРОЕКТ „ИЗГРАЖДАНЕ И ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – СМОЛЯН“ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ“, ДОГОВОР ЗА БФП № BG161PO002-3.3.02-00020-C0001“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30000000, 32351000

Описание:

Компютърни и офис машини, оборудване и принадлежности, с изключение на мебели и софтуерни пакети
Принадлежности за аудио- и видеооборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В изпълнение на дейностите по поръчката изпълнителят следва да извърши: • Доставка на оборудване - висококачествен, A ++ клас, водоустройчив, за външен монтаж и пълноцветен P10 светодиоден видео дисплей (рекламен екран) – 1 брой, ведно с компютърна конфигурация за управление – 1 брой, IP камера за видеонаблюдение – 1 брой, PoE инжектор – 1 брой и табло – 1 брой. • Изготвяне и предаване в срока за изпълнение на доставката на съответетен надлежно изготвен архитектурен/конструктивен проект в подходящ мащаб с оглед издаване на разрешение за поставяне. • Mонтаж и конфигурация на доставеното и прието оборудване след изпълнението на конструкцията от възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

56000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

административната сграда на община Смолян, находяща се на адрес: гр. Смолян, бул. България № 12

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към изпълнението: • Видео стената, ведно с техническо оборудване към нея, са предназначени за външен монтаж в град Смолян, площад Свобода, Стар Център, в сградата на ОД на МВР - Смолян. За целта върху земна почва се извършва полагане на бетонова основа, в/върху която трайно се вгражда/изгражда метална конструкция - тип „билборд“, към която на височина минимум 3 /три/ метра за постигане на видимост от значителен брой зрители се извършва монтиране на видео екрана. • Конструкцията следва да е трайно закрепена, стабилна и напълно устойчива на външни атмосферни влияния – вятър, дъжд, сняг. • За изпълнението на основата и конструкцията изпълнителят предава в срока за изпълнение на доставката надлежно изготвен архитектурен/конструктивен проект в подходящ мащаб с оглед издаване на разрешение за поставяне. • Изготвеният проект следва да гарантира съответствието на обекта с устройствените, инженерно-техническите, противопожарните, санитарно-хигиенните и други норми и нормативи за формиране на благоприятна жизнена среда. • Изграждането на конструкцията се извършва от възложителя за негова сметка след съгласуване и одобряване на схема за поставяне по надлежния ред и издаване на разрешение за поставяне. • След изпълнението на конструкцията монтажът и конфигурацията на вече доставеното и прието оборудване се извършва от изпълнителя без допълнително заплащане. • Обектът се изпълнява при спазване на нормите и правилата в строителството, в това число Закона за устройство на територията и Наредбата за обектите и елементите на градското обзавеждане по чл.56 от ЗУТ, за рекламните, информационните и монументално-декоративни елементи и за рекламната дейност на територията на община Смолян. • Изпълнителят отстранява за своя сметка настъпилите в рамките на гаранционния период повреди/дефекти/недостатъци чрез извършване на необходимите ремонти и сервизно обслужване на доставеното оборудване /техника/. • При гаранционното обслужване се използват само оригинални резервни части. Конкретните стоки, параметри, обем и количества, както и специфични изисквания към изпълнението, са подробно и детайлно описани в Технически спецификации, представляващи Приложение № 1, неразделна част от настоящата покана. Изпълнението следва да се осъществи съгласно разпоредбите на проекта на договор, представляващ Приложение № 4, неразделна част от публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценка на допуснатите оферти се извършва съгласно следната утвърдена от възложителя методика за оценка на офертите при следните показатели и тежест за определяне на общата комплексна оценка (КО): • Срок за изпълнение на доставката (O1) – тежест в комплексната оценка 50 %, максимум 50 точки. • Цена за изпълнение на поръчката (O2) - тежест в комплексната оценка 50 %, максимум 50 точки. УКАЗАНИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОЦЕНКАТА ПО ВСЕКИ ПОКАЗАТЕЛ 1. Срок за изпълнение на доставката (О1). Срокът за изпълнение на доставката се оферира в Техническото предложение на участника, изготвено съгласно образец № 2. Тежестта на показателя оценка на предложения Срок за изпълнение на доставката (О1) е 50 % /петдесет процента/ от общата комплексна оценка (КО), като максималният брой точки по посочения показател е 50 /петдесет/ точки. Оценката по показателя се определя по формулата: О1 = (О1 мин. x 50) : О1 у, където: - О1 е оценката на срока за изпълнение на доставката на оценявания участник. - О1 мин. е най-краткият предложен срок за изпълнение на доставката от участниците. - О1 у е предложеният срок за изпълнение на доставката от оценявания участник. Стойността на получената оценка се закръгля до втория знак след десетичната запетая. 2. Цена за изпълнение на поръчката (О2). Цената за изпълнение на поръчката се оферира в Ценовото предложение на участника, изготвено съгласно образец № 3. Тежестта на показателя оценка на предложената Цена за изпълнение на поръчката (О2) е 50% /петдесет процента/ от общата комплексна оценка (КО), като максималният брой точки по посочения показател е 50 /петдесет/ точки. Оценката по показателя се определя по формулата: О2 = (О2 мин. x 50) : О2 у , където: - О2 е оценката на цената за изпълнение на поръчката на оценявания участник. - О2 мин. е най-ниската предложена цена за изпълнение на поръчката от участниците. - О2 у е предложената цена за изпълнение на поръчката от оценявания участник. Стойността на получената оценка се закръгля до втория знак след десетичната запетая. 3. Общата комплексна оценка за класиране на участниците се формира при следната формула: КО = О1 + О2 Максималната Обща комплексна оценка ( КО ) е 100 точки. Ако първите в класирането участници са с равен брой точки, се класира на първо място участникът, който е предложил по-ниска цена. Ако и по този начин не може да се определи икономически най-изгодната оферта, комисията провежда публично жребий за определяне на изпълнител между класираните на първо място оферти. Комисията прилага методиката на оценяване, базираща се на точкова система. Класирането на допуснатите оферти се извършва в низходящ ред въз основа посочената методика и показатели.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/06/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от настоящата покана са следните документи - приложения, свързани с поръчката, публикувани на сайта на община Смолян на интернет адрес - www.smolyan.bg , профил на купувача -http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1200 : 1. Приложение 1: Технически спецификации. 2. Приложение 2: Описание и специфични условия на поръчката. 3. Приложение 3: Изисквания към участниците и указания за подготовка на офертата. 4. Приложение 4: Проект на договор. 5. Приложение 5: Образци Образец № 1 – Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на производството. Образец № 2 – Техническо предложение за изпълнение на поръчката. Образец № 3 – Ценово предложение. Образец № 4 – Посочване на видовете работи от предмета на поръчката, които ще се предложат на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители. Образец № 5 – Декларация за приемане на условията в проекта на договор. Образец № 6 – Списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 /три/ години, считано от датата на подаване на офертата. Обектът на настоящата поръчка се финансира по проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център – Смолян“ по Оперативна програма „Техническа помощ“, Бенефициент: община Смолян, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG161PO002-3.3.02-00020-C0001, който проект се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Постъпилите оферти се отварят на 10.06.2015г. от 08:30 часа в Зала 343 на третия етаж на административната сграда на община Смолян, находяща се в гр. Смолян на бул. България 12. При промяна на датата и часа на отваряне на офертите участниците се уведомяват писмено. За технологии, материали, продукти, техническо оборудване и съоръжения, устройства и други компоненти с посочен процес, тип, модел, търговска марка, произход, производство или неоснователно ограничаващи параметри в настоящата публична покана и приложенията към нея съгласно чл.32, ал.2 от ЗОП да се чете „или еквивалентно“. Възложителят би приел всякакви стоки, отговарящи на стандарти, модели и марки, които дават ниво на изпълнение, което съответства на минимално изисканото чрез настоящата публична покана и приложенията към нея или го надвишава. Следователно всеки участник може да предложи съответстващи стоки със същото или по-високо качество от минимално изисканото в настоящата публична покана и приложенията към нея, отговарящи на посочените в настоящата публична покана и приложенията към нея стандарти и параметри или на по-високи стандарти и параметри.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/06/2015