Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ПО МЕТЕОРОЛОГИЯ И ИХИДРОЛОГИЯ - БАН, бул. Цариградско шосе № 66, За: Божидар Лазаров, Р. България 1784, София, Тел.: 0882 540609, E-mail: bojidar_1959@abv.bg, Факс: 02 9880380

Място/места за контакт: бул. Цариградско шосе № 66

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.meteo.bg.

Адрес на профила на купувача: www.meteo.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е доставка и гаранционно поддържане на нов, неупотребяван хидравличен кран за нуждите на Национален институт по метеорология и хидрология към БАН (НИМХ – БАН).

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42414000

Описание:

Подемни кранове, подвижни портални кранове и платформи, оборудвани с подемни кранове


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническото задание, неразделна част от конкурсните условия, които могат да бъдат намерени в Профила на купувача - www.meteo.bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

28000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 66

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен;2.Участниците представят списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, заедно с доказателства за извършените доставки;3 Заверено копие на Сертификат за система за управление на качеството ISO 9001:2008 (или еквивалент) с обхват на сертификация, отговарящ на предмета на поръчката на участника; 4. . Заверено копие на Сертификат за система за управление на качеството ISO 9001:2008 (или еквивалент) на производителя;5. Декларация за приемането на условията в проекта на договор; 6.Участникът да представи удостоверение издадено от Държавна агенция по метрологичен и технически надзор, че предлаганият продукт е в съответствие със съществуващите изисквания за безопасност; 7.Декларация, че участникът може да продава подемни съоръжения или е оторизиран за продажба ( официален представител или дистрибутор на производителя) в случай, че не е производител;8.Декларация, че доставката ще се извърши в пълно съответстние с техническата спецификация на възложителя ; 9.Хидравличният кран да е снабден с придружаващ сертификат пред ДЕКРА+МТ, и проект за монтаж върху товарен автомобил тип Фургон; 10.Участникът да разполага със собствена или наета сервизна база, за което представя декларация; 11. Декларация за използване/неизползване на подизпълнители ; 12. Техническо предложение; 13. Ценово предложение; 14. Подписан и подпечатан проект на договор ; 15. Декларация по чл. 47, ал. 5, т. 1 от ЗОП ;16. Декларация по чл. 47, ал. 5, т. 2 от ЗОП ; 17. Декларация по чл. 6, ал. 2 от Закона за мерките срещу изпирането на пари; 18. Декларация по чл. 58, ал. 1, от Закона за обществените поръчки;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/06/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата необходима документация е публикувана на страницата на НИМХ - БАН в профил на купувача:www.meteo.bg.Всеки участник подава своята оферта, като комплектова всички документи, описани в документацията и ги поставя в един запечатан непрозрачен плик. Върху плика с офертата се записват: адресът определен за предаване на офертата, наименованието на поръчката и референтния номер, името на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, лице за контакт и електронен адрес. Офертите ще бъдат отворени от 10:00 часа на 10.06.2015г. в Учебен център на НИМХ - БАН.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/06/2015