Версия за печат

BG-Балчик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Балчик, пл. 21-ви септември - 6, За: Милен Йорданов - ст. юрисконсулт, Република България 9600, Балчик, Тел.: 0579 71036, E-mail: mayor@balchik.bg, Факс: 0579 74117

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.balchik.bg.

Адрес на профила на купувача: http://46.252.49.4:8081.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Упражняване на строителен надзор при изпълнение на СМР по обществена поръчка с предмет: Допълнителни СМР на обект “Проектиране, изграждане и реконструкция на футболен стадион в гр.Балчик” Строителният надзор има функциите на контрол при изпълнение на строителството, съгласно чл. 142 ал. 4, ал. 5, чл. 143 от ЗУТ за инвестиционните проекти и чл. 168 от ЗУТ за въвеждане на обектите в експлоатация на основание чл. 169 от ЗУТ. По време на строителството строителния надзор ще извършва регулярни проверки и установява съответствието на строежа с одобрените инвестиционни проекти, разрешението за строеж и протокола за определяне на строителна линия и ниво. Фирмата, упражняваща строителен надзор ще носи отговорност за: - Законосъобразно започване на строежа; - Пълнота и правилно съставяне на актовете и протоколите по време на строителство; - Изпълнение на строежа, съобразно одобрените инвестиционни проекти; - Спазване условията по безопасност на труд, в това число съгласно проекта по организация на строителството; - Недопускане на увреждане на трети лица и имоти вследствие на строителството; - Годност на строежа за въвеждане в експлоатация; - Оценка за достъпност на строежа за лица с увреждания, ако е необходимо; - Енергийна ефективност – спазване на изискванията по енергийна ефективност; - След приключване на строителството фирмата, упражняваща строителен надзор изготвя окончателен доклад на строежа, което е основание за въвеждане на строежа в експлоатация. Съгласно Наредба № 3 към ЗУТ строителния надзор образците за съставяне на актове и протоколи по чл. 1, ал. 1 и съгласно ЗУТ за обект първа категория трябва да бъдат съставени следни образци № 2, 3, 4, 5, 7, 12, 14, 15, 16.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71520000, 71521000

Описание:

Строителен надзор
Строителен надзор по време на строителството


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Упражняване на строителен надзор при изпълнение на СМР по обществена поръчка с предмет: Допълнителни СМР на обект “Проектиране, изграждане и реконструкция на футболен стадион в гр.Балчик”

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Балчик

NUTS:

BG33

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да имат застраховка по чл. 171 от ЗУТ за професионална отговорност при упражняване на строителен надзор с минимална застрахователна сума, съгласно чл. 5, ал. 4, т. 1 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителство за строежи I-ва категория. Същата трябва да е валидна към датата на подаване на офертата. Застраховаката се придружава от декларация (в свободен текст), че при изтичане на валидността й преди изпълнение на договора, ще бъде подновена/продължена до прекратяване на договора. Съответствието с поставеното минимално изискване се доказва с представянето на заверено от участника копие от застраховката по чл. 171 от ЗУТ за професионална отговорност при упражняване на строителен надзор и с минимална застрахователна сума, съгласно чл. 5, ал. 4, т. 1 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителство за строежи I-ва категорията, придружена от декларация (свободен текст), че при изтичане на валидността й преди изпълнение на договора, участникът ще поднови или ще продължи застраховката до прекратяване на договора. Участниците трябва да имат застраховка за обекти първа категория Съответствието с поставеното минимално изискване се доказва с представяне на заверено от участника копие на застраховката за обекти първа категория, придружена от декларация (свободен текст), че при изтичане на валидността й преди изпълнение на договора, участникът ще поднови или ще продължи застраховката до прекратяване на договора. Участниците трябва да имат поне един изпълнен договор с предмет еднакъв или сходен с предмета на настоящата публична покана /спортно съоръжение втора категория/, през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Съответствието с поставеното минимално изискване се доказва с копие на договор, придружен с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността и датата, на която е приключило изпълнението.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката се извършва по посочените показатели и съответните им относителни тежести и съгласно комплексна оценка по следната формула: КОФ = П1 +П2 +П3 Където: КОФ – комплексна оценка на офертата П1, П2 – технически показатели П3 – икономически показател.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/06/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се разглеждат от комисия, назначена със заповед на Кмета на Община Балчик от 10:00 часа на 09.06.2015 г.. в заседателната зала в сградата на Община Балчик - гр. Балчик, пл. “21 септември” №6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/06/2015