Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: инж. Ненчо Ненов - старши инспектор отдел Контрол по строителството Албена Добрева - главен експерт отдел Обществени поръчки 082 881725, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 881659, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Открит паркинг в УПИ VI-3759, кв. 300 /ПИ 63427.2.5403 по КККР/ по ул. „Майор Узунов“, гр. Русе, общ. Русе. Предвижда се изграждането на открит паркинг, разположен в югозападната част на УПИ VI-3759, кв. 300 по плана на гр. Русе, с подход от ул. „Майор Атанас Узунов“. С реализация на проекта ще се обособят 25 бр. паркоместа за леки автомобили, две от които за инвалиди. Около паркинга се обособяват пешеходни тротоари, като се запазва съществуващата дървесна растителност. Отводняване на обекта е с три броя дъждоприемни оттока, заустени в градската канализационна мрежа. Проектирани са асфалтобетонова настилка за паркинга и армиран бетон за тротоарите. За обекта има разработен инвестиционен проект по части: Геодезия и ВиК. Проектосметната документация се намира в Община Русе, ул. „Олимпи Панов” № 6, ет. 2, ст. 7. За изпълнението на СМР е необходимо да се: - Спазват одобрените строителни книжа. - Използват качествени материали по БДС.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45223300

Описание:

Строителни и монтажни работи по изграждане на паркинг


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно количествени сметки, достъпни на Интернет адрес на Възложителя: www.ruse-bg-eu. Прогнозната стойност е с вкл. ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

90000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: Участникът да притежава опит при изпълнение на строителство или ремонт с предмет, сходен с предмета на настоящата обществена поръчка. Участникът да е изпълнил през последните пет години, считано от подаване на офертата, строителство или ремонт, сходни с предмета на настоящата поръчка. Под „строителство или ремонт, сходни с предмета на поръчката“ следва да се разбира строителство или ремонт в областта на транспортната инфраструктура – пътища, улици, улични и тротоарни настилки. Съответствието с поставеното изискване се доказва с представянето на декларация, съдържаща списък на изпълнените от участника през последните 5 (пет) години строителство или ремонт, сходни с предмета на поръчката и удостоверение за добро изпълнение, с дата и подпис на издателя и данни за контакт, съдържащо стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на строителството, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания, или посочване на публичен регистър, в който се съдържа информация за актовете за въвеждане на строежите в експлоатация или копия на документи, удостоверяващи изпълнението, вида и обема на изпълнените СМР. Изпълнителят да е член на Камарата на строителите в България, да бъде вписан в централния професионален регистър на строителите в България и да бъде регистриран за изпълнение на обекти четвърта категория съгласно ЗУТ и притежава втора група /транспортна инфраструктура/ съгласно ЗКС за изпълнението на обекта. Заверено копие от сертификат за внедрена система за управление на качество ISO 9001:2008; Заверено копие от сертификат за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007; Заверено копие от сертификат за внедрена система за опазване на околната среда ISO 14001:2004, или еквивалентни такива, с обхват на дейностите по предмета на поръчката. Изпълнителят да посочи ръководител за изпълнение на обекта – име, с квалификация строителен инженер магистър. При сключване на договора избраният изпълнител да представи заверено от него копие от валидна застрахователна полица за сключена задължителна застраховка за професионална отговорност на участника по член 171 ал.1, т.1 от ЗУТ за строителство.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Показател „Предлагана цена” (ПЦ) - Показател „Предлагана цена” е с максимален брой точки 50 т. 2. Показател – „Техническо предложение” (ТП) Максимален брой точки по този показател - 50 т. ТП = П1 Работна програма П1 Максимален брой точки - 50 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/06/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подготовка и подаване на офертата 1. Общи положения • При подготвяне на офертата участникът трябва да се придържа точно към условията, обявени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ; • Участникът има право да представи само една оферта. 2. Съдържание на офертите Всяка оферта задължително трябва да съдържа следните документи и когато е приложимо те да са попълнени в съответните образци предоставени от Възложителя: • Списък на приложените документи; • Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; • Оферта (Образец 1); • Техническо предложение за изпълнение предмета на поръчката (Образец 2); • Ценово предложение /ценовото предложение на участника не трябва да надхвърля прогнозната стойност на поръчката/ - (Образец 3); • Декларация, съдържаща списък на изпълнените от участника през последните 5 (пет) години строителство или ремонт, сходни с предмета на поръчката и удостоверение за добро изпълнение, с дата и подпис на издателя и данни за контакт, съдържащо стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на строителството, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания, или посочване на публичен регистър, в който се съдържа информация за актовете за въвеждане на строежите в експлоатация или копия на документи, удостоверяващи изпълнението, вида и обема на изпълнените СМР; • Заверено копие от сертификат за внедрена система за управление на качество ISO 9001:2008; сертификат за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007; сертификат за внедрена система за опазване на околната среда ISO 14001:2004, или еквивалентни такива, с обхват на дейностите по предмета на поръчката; • Други доказателства, съгласно Раздел ІІІ. Изисквания за изпълнение на поръчката; Офертата се депозира в „Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл. Свобода №6. Образците към настоящата поръчка са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача – http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html. Отварянето на офертите на участниците ще се проведе на 05.06.2015г. от 14:00 ч. в Община Русе, пл. Свобода 6, ет. 1, ст. 136, отдел "Обществени поръчки". Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/06/2015