Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Силистра, ул. Симеон Велики №33, За: Р. Павлов - Секретар на община Силистра, Р. България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: дирекция Правна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на наземна и авиационна обработка срещу комари на зелени площи на територията на община Силистра и доставка на препарат против комари”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90922000, 90670000

Описание:

Услуги по унищожаване на насекоми и други паразити
Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на населените места


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

І. наземна обработка, с вкл. доставка на биоцидни препарати, срещу комари на зелени площи в община Силистра: площ - общо 6 338дка, от които за гр. Силистра - 3 473 дка, с. Сребърна - 1 259 дка, с. Ветрен - 1 606 дка; брой обработки - до 3 /три/ бр. дезинсекционни обработки срещу комари. ІІ. авиационна обработка, с включена доставка на биоциндни препарати: площ- 10 000 дка, от който за покрайнините на гр. Силистра, покрайнините на с. Айдемир, с. Калипетрово, с. Сребърна и с. Ветрен; зелената ивица между гр. Силистра и с. Ветрен; острови намиращи се в ивицата между гр. Силистра и с. Ветрен на територията на РБългария; брой обработки - 1 /една/ бр. дезинсекционни обработки срещу комари.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, поставен в началото на офертата - подписан от участника;2.Представяне на участника;3. Пълномощно на лицето, подписващо офертата, в случай, че няма представителни функции по закон - заверено копие;4. При участници обединения- заверено копие от договор за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия; 5. Декларация за липсата на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.1 буква „а-д“от ЗОП;6. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП;7. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител(прилага се при необходимост);8. Документ за вписването на участника в „Регистър на физически и юридически лица, извършващи дейности по ДДД дейности”, съгласно Наредба № 3/24.01.2005г.на МЗ – заверено копие;9. Декларация -списък, съдържащ имената на ръководителя/ите и персонала, който ще бъде ангажиран с изпълнението на обществената поръчка, включително и авиационния оператор ;10. Декларация - списък на техническото оборудване (специализирана техника), с което разполага участникът за изпълнение на обществената поръчка;11. Списък на изпълнените договори с предмет сходен/аналогичен с предмета на настоящата поръчка за последните три години;Под сходен/аналогичен да се разбира, договор с предмет „извършване на дезинсекционни услуги”.12. Декларация - списък на препаратите, който ще се използват при обработките за наземната и авиационната обработки; 13. Удостоверение за регистрация на въздухоплавателно средство, издадено от Гражданска въздухоплавателна администрация на Р. България – заверено копие.14. Валидно Удостоверение за летателна годност, категория „Селскостопанска”, издадено от Гражданска въздухоплавателна администрация на Р. България – заверено копие.15. Валидна застраховка „Гражданска отговорност” на притежавания летателен апарат.16. Техническо предложение;17. Ценово предложение за изпълнение на поръчката;Участникът представя цена за 1 дка площ за наземна обработка и цена за 1 дка площ за авиационна обработка, вкл. и препаратите за двата вида обработки, калкулирани в същите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/06/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/05/2015