Версия за печат

BG-гр. София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД, ул. Веслец 5, За: Силвия Парашкевова, Република България 1022, гр. София, Тел.: 02 9263576, E-mail: sparashkevova@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Управление Обществени поръчки и управление на договори

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/327-15pp560a043.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обособена позиция 1: Доставка на непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) за язовирни райони и ремонтни бази и Обособена позиция 2: Доставка на непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) за нуждите на сектор „Почивно дело".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31154000

Описание:

Източници на непрекъсваемо електрическо захранване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

За обособена позиция 1: Доставка на непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) за язовирни райони и ремонтни бази - 7 броя; За обособена позиция 2: Доставка на непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) за нуждите на сектор „Почивно дело" - 10 броя. Прогнозната стойност на поръчката е 57 400.00 (Петдесет и седем хиляди и четиристотин) лева без ДДС, която разпределена по обособени позиции е както следва: Обособена позиция 1 – 48 400,00 (Четиридесет и осем хиляди и четиристотин) лева без ДДС; Обособена позиция 2 – 9 000,00 (Девет хиляди) лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

57400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обекти на Възложителя, разположени на територията на цялата страна

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да е изпълнил минимум една доставка еднаква и сходна с предмета на настоящата поръчка, което се доказва със декларация от участника, съдържаща списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на заявлението или на офертата; Участникът следва да притежава заверено копие от валиден сертификат ISO 9001:2008 (или еквивалентен) на производителя/производителите;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Технически показател – Предложен срок за извършване на доставката - коефициент на тежест в общата оценка - 30% Финансов (ценови) показател - Предложена от участника крайна цена в лева - коефициент на тежест в общата оценка - 70%. Крайното класиране на участниците се извършва по броя на точките, получени за всеки участник за всяка една от обособените позиции. На първо място се класира участникът с най-висока комплексна оценка, за всяка от обособените позиции поотделно, а останалите по низходящ ред. Общата комплексна оценка на i-тото предложение, за всяка от обособените позиции, се получава от сбора от оценката на срока за извършване на доставката и оценката на ценовото предложение, по обособени позиции, по следната формула: Ei = 0,3хTi + 0,7хФi, Подробна информация за методиката за оценка се съдържа в условията за участие на страницата на Възложителя, в Профил на купувача.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/05/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците представят в офертите си следните документи: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Представяне на участника по образец; 3. Пълномощно (оригинал нотариално заверено копие), в случай че офертата е подписана от лице, което няма представителна власт по закон; 4. При подаване на офертата участникът може, с декларация по чл. 33, ал. 4 от ЗОП да посочи коя част от представената от него оферта има конфиденциален характер. 5.Декларация от участника, съдържаща списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на заявлението или на офертата; 6. Заверено копие от валиден сертификат ISO 9001:2008 (или еквивалентен) на производителя/производителите; 7. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП за участие на подизпълнители (по образец); 8. Декларация за съгласие за участие от подизпълнителя (по образец); 9. Техническо предложение; 10. Ценово предложение; При сключване на договор класираният на първо място участник представя: 1.1. Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1; 1.2. Декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5; 1.3. Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим; 2. При подписване на договора Участникът, определен за изпълнител, представя гаранция за изпълнение в размер на 5 % (пет на сто) от стойността на поръчката. Видът на гаранцията – парична сума или банкова гаранция, се избира от участника; В случай, че Участникът определи да внесе гаранцията за изпълнение на договора под формата на парична сума, тя се превежда в Централна Кооперативна Банка по банковата сметка на НЕК ЕАД в лева: IBAN: BG87CECB97901003199001; BIC: CECBBGSF. 3. Указанията за участие и образците на документите са публикувани на Интернет адреса на НЕК ЕАД, посочен в настоящата покана. 4. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп. Отварянето на офертите ще се извърши на 29.05.2015 год. от 14:00 часа, в ЦУ на НЕК ЕАД, гр.София, ул. "Веслец" № 5, ет.6 - от комисия назначена от Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/05/2015