Версия за печат

BG-Смолян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Д-р Братан Шукеров АД, бул. България № 2, За: Недялка Стаевска, Република България 4700, Смолян, Тел.: 0301 62666, E-mail: mbalsmolyan@abv.bg, Факс: 0301 62549

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: mbalsmolyan.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.mbalsmolyan.com/?q=page&idd=index&porachkaid=20150508QRcB2559175.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Рамков договор за търговска продажба на течни горива, масла, антифриз, спирачна течност, автокозметика и филтри за нуждите на "МБАЛ Д-р Братан Шукеров" АД гр. Смолян"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000, 09122000, 09132000, 09134200, 09121100, 42913000, 24951311, 42514300

Описание:

Горива
Пропан и бутан
Бензин
Дизелово гориво
Газ от каменни въглища или подобни газове
Маслени, бензинови и въздушни филтри
Антифриз
Устройства за филтрация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Съгласно техническа спецификация – Приложение № 3 2. Възложителя ще закупува количества съобразно своята необходимост. 3. Участниците могат да представят предложение за една, няколко или всички обособени позиции по обществената поръчка. 4.Участниците трябва да представят задължително предложение за всички номенклатурни единици /артикули/ за всяка обособена позиция, за която участват. Прогнозна стойност на поръчката - 30 000,00 лв. без ДДС/ 36 000,00 лв. с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Търговските обекти /бензиностанции/ на Изпълнителя на територията на гр.Смолян

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За да бъдат разгледани, оценени и евентуално – приети, офертите трябва да отговарят на следните изисквания и да имат най-малко следното съдържание: 1. Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата; 1.1.Нотариално заверено пълномощно в случай, че офертата е подписани от лице, различно от законния представител на участника – в оригинал или във формата на нотариално заверено фотокопие; 1.2. Представяне на участника – подписано и подпечатано от законния представител на участника – Приложение №1; 2. Техническо предложение за изпълнение на поръчката Приложение № 2 и Техническа спецификация – Приложение № 3; 3. Търговските обекти на Изпълнителя да се намират в гр.Смолян (под формата на декларация) 4. Участникът да разполага минимум с един търговски обект (бензиностанция), на територията на гр.Смолян, даващ възможност за зареждане на всички видове гориво, предмет на поръчката, с работно време 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, съобразно необходимостта на Възложителя (под формата на декларация). 5. Декларация за съответствие на качеството на течните горива от производителя или еквивалент (заверено копие от участника). 6. Действащ договор (заверено копие) с производител или разпространител или вносител за дистрибуция на течни горива, масла, антифриз, спирачна течност, автокозметика и филтри, предмет на настоящата поръчка, на територията на България, с който участника удостоверява произхода им, с които ще снабдява Възложителя. 7. Съгласно чл.16г, ал.1 Поръчката е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, в частност за СОП № 3. В представянето на кандидата или участника, което се съдържа в Приложение №1, съответно в офертата, се включва декларация, с която се декларира дали кандидатът или участникът, съответно всеки от участниците в обединението, е вписан в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хора с увреждания, поддържан от Агенцията за хора с увреждания, или еквивалентен регистър на държавата – членка на Европейския съюз. В случай на участие в процедурата на специализирани предприятие или кооперации на хора с увреждания за горепосочените обособени позиции и при условие, че те отговарят на изискванията на възложителя, офертите на останалите участници не се разглеждат и оценяват. Продължение в раздел Допълнителна информация

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/05/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Продължение на изискванията за изпълнение на поръчката 8. Ценово предложение съдържащо: 8.1. Образуване на предлаганата цена: Участникът предложил най-висок процент търговска отстъпка от цената на литър гориво с ДДС/ за обособена позиция №1/ спрямо обявената цена на дребно от бензиностанции “Лукойл", валидна в деня на всяка доставка за срока на договора, ще бъде класиран на първо място. Цената на горивата от бензиностанции “Лукойл" е необходима само като базова цена, от която участника следва да предложи търговска отстъпка./Приложение №4-1/. За обособени позиции №№2 и 3 участникът представя задължително единична цена за всяка номенклатурна единица от обособената позиция /Приложение №4-2 и Приложение №4-3 /, като в цената участника трябва да включва и смяната на маслата, филтрите, антифриз, спирачна течност и стъкломиеща течност. Ценовото предложение изготвено в пълно съответствие с образеца /Приложение №4-1, Приложение №4-2 и Приложение №4-3/ да бъде представено от участника на хартиен и оптичен носител /CD/. 8.2. Начин на плащане: Плащането ще се извършва веднъж месечно, с преводно нареждане по банков път в лева, по банкова сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, посочена в договора в срок до 60 календарни дни след издаване на фактура и протокол. Издаването на фактура за изтеклия календарен месец ще се извършва до 5 - то число на месеца, следващ отчетния, обхващащ периода 1-30/31 число на предходния месец. Фактурите следва да са придружени с протоколи, които да съдържат следните данни за закупените стоки: регистрационен номер на зареденото МПС; количество, вид, количество и цена на зареденото гориво/масло/филтър, вид, количество и цена на закупените други стоки, упълномощеното лице закупило стоките; 9. Датата, часът и мястото на отваряне на офертите са: на 20.05.2015г. от 13:00 часа в заседателната зала на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” АД – Смолян, бул. „България” №2. Отварянето на офертите ще се извърши при условията по чл.68, ал.3 от ЗОП. 10. Неразделна част от настоящата публична покана са: Представяне на участника – Приложение №1, Техническо предложение за изпълнение на поръчката - Приложение № 2, Техническа спецификация – Приложение №3, Ценово предложение – Приложение № 4-1, Ценово предложение – Приложение № 4-2, Ценово предложение – Приложение № 4-3, Проект на договор – Приложение №5 и Декларация за конфиденциалност по чл.33, ал.4 от ЗОП –Приложение №6 /декларацията не е задължителна част от офертата, като същата се представя по преценка на всеки участник и при наличие на основания за това/, които са достъпни на Профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/05/2015