Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОП Паркиране и репатриране - Община Пловдив, град Пловдив, улица Христо Г. Данов №28, За: Нeнко Видолов Калакунов, България 4000, Пловдив, Тел.: 032 269696, E-mail: op_parkirane@abv.bg, Факс: 032 264528

Място/места за контакт: град Пловдив, улица Христо Г. Данов №28

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://op.plovdiv.bg/?q=page&idd=index.

Адрес на профила на купувача: http://op.plovdiv.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150421psHB1355017.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Oтпечатване на 1 000 000 (един милион) броя талони с номинал 1 (един) лев и 20 000 (двадесет хиляди) броя талони с номинал 2 (два) лева, с холограмен стикер - за платено паркиране в "Синя зона" на град Пловдив.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1 000 000 (един милион) броя талони с номинал 1 (един) лев и 20 000 (двадесет хиляди) броя талони с номинал 2 (два) лева. Възложителят е предвидил лимитна стойност в размер на 50 000 лева с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Пловдив

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците в обществената поръчка следва да отговарят на изискванията на Наредбата за условията и реда за отпечатване и контрол върху ценните книжа, при тяхното отпечатване, както и на нормативните изисквания за тази дейност, съгласно действащото законодателство в Република България. Техническите изисквания на Възложителя за изпълнение на предмета на обществената поръчка, са подробно описани в Техническите спецификации.Цената на услугите представлява предложената от участника сума в лева за отпечатването на 1 000 000 (един милион) броя талони с номинал 1 (един) лев и 20 000 (двадесет хиляди) броя талони с номинал 2 (два) лева, с холограмен стикер - за платено паркиране в Синя зона на град Пловдив. Ценовото предложение на участника трябва да бъде изготвено в пълно съответствие с приложения образец. В Ценовото предложение участникът предлага цена, която е крайна и не подлежи на промяна през времето на действие на договора. Срокът на договора, който се сключва с участника, избран за изпълнител, е до 30 (тридесет) дни, считано от датата на подписването му.Прогнозната стойност от 50 000 лв.(петдесет хиляди лева) с включен ДДС е лимитна.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/05/2015 17:15

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Съгласно чл. 101в, ал.2 от ЗОП, офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик, лично от участника или от упълномощен от него представител, или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, или чрез куриерска служба. Върху плика се посочва наименованието на участника, предметът на поръчката, номерът на публичната покана, под който е публикувана в сайта на Агенцията за обществени поръчки /АОП/, адрес за кореспонденция, телефон, електронен адрес и по възможност факс. 2.Срокът на валидност на офертата не може да бъде по-кратък от 60 дни, считано от датата, определена като краен срок за получаване на оферти. 3.Документите в офертата трябва да се представят на български език, в оригинал или заверени копия с гриф ”Вярно с оригинала”, подпис и печат на участника. 4.Офертата задължително съдържа: 4.1.Опис на представените от участника документи за участие в настоящата обществена поръчка; 4.2.Посочване на единен идентификационен код по чл.23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ (и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен), както и адрес, включително електронен; копие от документа за самоличност, когато кандидатът е физическо лице. За участници обединения - документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият; 4.3. Техническо предложение – по образец /Приложение №1/. 4.4. Ценово предложение – по образец /Приложение №2/. 5.Офертите се представят в Деловодството на ОП „Паркиране и репатриране“ - Община Пловдив, град Пловдив, ул. „Христо Г. Данов” № 28. 6.Всички документи и приложения ще бъдат публикувани на сайта на община Пловдив - www.plovdiv.bg, в директорията "Профил на купувача" - "Публични покани". 7.Отварянето на офертите ще се проведе на публично заседание на назначената оценителна комисия на дата 14.05.2015 г. от 10:00 часа, в сградата на ОП "Паркиране и репатриране", град Пловдив, ул."Христо Г. Данов" №28. На заседанието могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на ОП „Паркиране и репатриране“ - Община Пловдив. 8.Избраният за изпълнител участник преди подписване на договора следва да представи: 8.1. Документ, издаден от компетентен орган, за удостоверяване на липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП / в оригинал или нотариално заверен/; 8.2. Декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП – по образец /Приложение №3 към Документацията/.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/05/2015