Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

В и К ООД, бул.Трети март № 6, За: инж.Розалин Парашкевов, Република България 5300, Габрово, Тел.: 066 800500, E-mail: office@vik-gabrovo.com, Факс: 066 801178

Място/места за контакт: бул.Трети март № 6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-gabrovo.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.vik-gabrovo.com/vsichki-obshtestveni-porachki/85.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка е: "Доставка на свързващи елементи от чугун (жиба) за АЦ и PEHD тръбопроводи за нуждите на "В и К" ООД - Габрово". Спецификацията на изделията е публикувана в профила на купувача.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44167300

Описание:

Колена, Т-образни преходници и фитинги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

според заявките на възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

18000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

складова база на "ВиК" ООД в град Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ИЗИСКВАНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕТО 1. Срок на доставката – три работни дни, считано от заявката на възложителя, изпратена по факс или електронна поща на изрично посочено от изпълнителя лице. 2. Предложените цени да бъдат франко склада на възложителя в град Габрово, без включен ДДС. 3. Плащането от страна на възложителя се извършва в срок от 30 календарни дни, считано от датата на доставката и представянето на данъчна фактура за стоката. 4. Гаранционният срок на предлаганите изделия не може да бъде по-малък от 5 години от датата на монтажа. 5. Изделията трябва да отговарят на изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти. 6. Доставените изделия трябва да са трайно маркирани съгласно Наредбата за маркировката за съответствие със съществените технически изисквания към продуктите и да се придружават от декларация за съответствие, сертификат за първоначална проверка на изделията, сертификат за одобрен тип и сертификат за произход. 7. Производителят на изделията следва да има въведена система за управление на качеството ISO 9001 – 2008 (или еквивалентна). 8. Срокът на договора за доставка (търговска продажба) е една година, считано от датата на неговото сключване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/04/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/04/2015