Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МБАЛ Свети Пантелеймон-Пловдив ЕООД, бул.Никола Вапцаров № 9, За: доц. д-р Петко Недев, д.м.; Георги Василев - юрисконсулт, Република България 4004, Пловдив, Тел.: 032 603981, E-mail: office@mbal2pv.com, Факс: 032 603931

Място/места за контакт: Деловодство

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbal2pv.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal2pv.com/publics.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е: „Доставка на строителни материали за нуждите на МБАЛ „Свети Пантелеймон”-Пловдив” ЕООД по приложена спецификация”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44110000

Описание:

Строителни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност на доставката е в размер до 60000 лв шестдесет хиляди лева/ без включен ДДС, съответно 72000 /седемдесет и две хиляди лева/ с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Пловдив, бул."Никола Вапцаров" № 9

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към изпълнението: 1. Материалите следва да бъдат доставени в съответните обеми и количества, посочени в заявката на Възложителя. 2. Участниците да разполагат с транспортни средства за доставка на материалите до МБАЛ „Свети Пантелеймон”-Пловдив” ЕООД. 3. Доставката се извършва на място в склада на МБАЛ „Свети Пантелеймон”-Пловдив” ЕООД в гр.Пловдив, бул.”Никола Вапцаров” № 9, до 2 (два) работни дни след отправяне на искането от страна на Възложителя. 4. При констатиране на видими фабрични дефекти на материалите в момента на доставката, следва да бъде извършена замяна. 5. При поява на скрит фабричен дефект в тридневен срок от приемане на материалите, следва да се установи рекламацията и да се извърши замяна. Изисквания към представяне на оферта: Оферта могат да подават всички участници, които отговарят на предварително обявените условия от Възложителя. Офертата следва да съдържа минималното съдържание по чл.101 в от ЗОП, както следва: 1. Данни за лицето, което прави предложението. 2. Списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършена доставка. 3. Техническо предложение – техническото предложение следва да съдържа подробно описание на предлаганите материали. 4. Ценово предложение. 5. Срок на валидност на офертата – 30 (тридесет) календарни дни от крайний срок за получаване на офертите. 6. Декларация, че участникът има възможност да доставя заявените количаства строителни материали със собствен транспорт или нает такъв. 7. Проект на догово, подписан от участника. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите от назначена от Възложителя комисия ще се извърши в 11:00 ч на 23.04.2015г. в конферентната зала, находяща се в гр.Пловдив, бул.”Никола Вапцаров” № 9. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на МБАЛ „Свети Пантелеймон”-Пловдив” ЕООД.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2015