Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. Симеон Велики №33, За: По отношение на поръчката: инж. Йорданка Чамурджиева, директор дирикция „Устройство на територията” при Община Силистра”, тел: 086 816265. По отношение на офертата: Г. Тодорова – гл. експерт „Обществени поръчки”, тел. 086/ 816 280., Р.България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 816280

Място/места за контакт: Община Силистра

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://poruchki.silistra.bg/news.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата обществена поръчка се провежда във връзка с необходимостта от извършване на ремонтни и монтажни работи в социалните обекти при община Силистра: „Дом за стари хора с физически увреждания”, „Дом за стари хора с отделения за лежащи”, „Дневен център за стари хора”, „Дневен център за деца и младежи с увреждания”, „Център за временно настаняване”, „Център за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства” и „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания”. Видовете строително – ремонтни и монтажни работи, които следва да се изпълнят са описани в Техническите задания (КС) и спецификации по обекти, неразделна част от настоящите указания. При изпълнение на всички СРР и СМР следва да се спазва стриктно действащата нормативна уредба, относно изпълнението и качеството на дейности, здравословните и безопасни условия на труд. Задължително се прави застраховане по чл. 171 от ЗУТ и по Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „трудова злополука”, за всички работещи на обекта, валидно за целия период на договора,който следва да се сключи с Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45400000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Довършителни строителни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Видовете строително – ремонтни и монтажни работи, които следва да се изпълнят са описани в Техническите задания (КС) и спецификации по обекти, неразделна част от указанията за участие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

52917 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да са вписвани в Централния професионален регистър на строителя за обекти от четвърта категория. При сключване на договор, Изпълнителят да представи застраховка по чл. 171 от ЗУТ и по Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „трудова злополука”, валидно за целия период на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Срок за изпълнение СИ – относителна тежест: 30% Оценката се определя съгласно формулата: СИ = СИ/СИi х 100, където: СИmin - най – краткият срок за изпълнение на поръчката СИi – предложеният срок от съответния участник 2. Линеен календарен график Л– относителна тежест: 30% Линейният календарен график, трябва да съответства на предложения срок за изпълнение на поръчката, да отразява всички посочени в КСС дейности, да включва време за изпълнение, последователността на отделните операции и дейности, предвидената работна ръка за изпълнение на СРР/СМР за всяка от тях. 3.Цена за изпълнение Ц – относителна тежест: 40% Оценката се определя съгласно формулата: Ц = Цmin/Цi х 100, където: Цmin - минималната предложена крайна цена (без ДДС) Цi – предложена крайна цена (без ДДС) на съответния участник. Определяне на комплексната оценка - „КО”: КО = СИ х 30% + Л х 30% + Ц х 40%

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://poruchki.silistra.bg/news.php

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2015