Версия за печат

BG-Смолян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Смолян, бул. България № 12, За: инж.Васка Караджова - директор на дирекция “СИ и ОС“ на община Смолян, Република България 4700, Смолян, Тел.: 0301 67692, E-mail: obshtina_smolyan@abv.bg, Факс: 0301 62426

Място/места за контакт: бул. България № 12

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.smolyan.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1161.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обект на настоящата обществена поръчка е „УСЛУГА” с наименование: „Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти на територията на община Смолян“. Изпълнението на настоящата обществена поръчка е разделено на 3 /три/ обособени позиции, както следва: - Обособена позиция №1 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти по поречието на река Черна. 1. „Възстановяване на подпорна стена на ул.„Ат.Шапарданов” в кв.Устово, гр.Смолян, Община Смолян”. 2. „Изграждане на подпорна стена на улица „Димитър Благоев”, по левия бряг на р.Черна, до Римски мост, гр.Смолян, Община Смолян”. 3. „Изграждане на подпорна стена на улица „Петър Берон”, до Римски мост, по десния бряг на р.Черна, гр.Смолян, Община Смолян”. 4. „Изграждане на подпорна стена на улица „Петър Берон”, пред блок „Строител” №1, по десния бряг на р.Черна, гр.Смолян, Община Смолян”. - Обособена позиция №2 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти в град Смолян и с.Кутела. 1. „Изграждане на подпорна стена на ул.”Кайнадина” №13, под жил.сграда на сем.Ковачеви, гр.Смолян, Община Смолян”. 2. „Възстановяване на подпорна стена и водосток на ул.”Хан Аспарух” до „Гамакабел”, гр.Смолян, Община Смолян”. 3. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML 3245 /III-863, Момчиловци – с.Виево/ – с.Кутела /SML 2241/, при км.3+600, Община Смолян”. 4. „Укрепване на подпорна стена на ул.„Ал. Стамболийски" в кв.Устово, над жил.сграда на сем.Хаджимаренски и под жил.сграда на сем.Чакърови, гр.Смолян, Община Смолян”. - Обособена позиция №3 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти в селата Тикале, Киселчово и Момчиловци. 1. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML 3251 /II-86, Смолян – Търън/ – Тикале, под жил.сграда на сем.Бозови в с.Тикале, Община Смолян”. 2. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML3242 /III-8683, Смилян – Могилица/ Черешовска река – Киселчово, при км.3+800, Община Смолян”. 3. „Укрепване на подпорна стена на главен път в с.Момчиловци, под жил.сграда на сем.Каневски, Община Смолян”. Конкретните параметри, обем и специфични изисквания към изпълнението са подробно и детайлно описани в: Техническо задание по обособена позиция №1 - Приложение № 1.1.; Техническо задание по обособена позиция №2 - Приложение № 1.2.; Техническо задание по обособена позиция №3 - Приложение № 1.3.; Проект на договор за изпълнение - Образец № 6, всички неразделна част от публичната покана.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71000000, 71320000, 71322000

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги
Инженерни услуги по проектиране и конструиране
Инженерни услуги по проектиране и конструиране на строителни съоръжения


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обект на настоящата обществена поръчка е „УСЛУГА” с наименование: „Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти на територията на община Смолян“. Изпълнението на настоящата обществена поръчка е разделено на 3 /три/ обособени позиции, както следва: - Обособена позиция №1 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти по поречието на река Черна. 1. „Възстановяване на подпорна стена на ул.„Ат.Шапарданов” в кв.Устово, гр.Смолян, Община Смолян”. 2. „Изграждане на подпорна стена на улица „Димитър Благоев”, по левия бряг на р.Черна, до Римски мост, гр.Смолян, Община Смолян”. 3. „Изграждане на подпорна стена на улица „Петър Берон”, до Римски мост, по десния бряг на р.Черна, гр.Смолян, Община Смолян”. 4. „Изграждане на подпорна стена на улица „Петър Берон”, пред блок „Строител” №1, по десния бряг на р.Черна, гр.Смолян, Община Смолян”. - Обособена позиция №2 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти в град Смолян и с.Кутела. 1. „Изграждане на подпорна стена на ул.”Кайнадина” №13, под жил.сграда на сем.Ковачеви, гр.Смолян, Община Смолян”. 2. „Възстановяване на подпорна стена и водосток на ул.”Хан Аспарух” до „Гамакабел”, гр.Смолян, Община Смолян”. 3. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML 3245 /III-863, Момчиловци – с.Виево/ – с.Кутела /SML 2241/, при км.3+600, Община Смолян”. 4. „Укрепване на подпорна стена на ул.„Ал. Стамболийски" в кв.Устово, над жил.сграда на сем.Хаджимаренски и под жил.сграда на сем.Чакърови, гр.Смолян, Община Смолян”. - Обособена позиция №3 - Изготвяне на технически инвестиционни проекти за обекти в селата Тикале, Киселчово и Момчиловци. 1. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML 3251 /II-86, Смолян – Търън/ – Тикале, под жил.сграда на сем.Бозови в с.Тикале, Община Смолян”. 2. „Изграждане на подпорна стена на общински път SML3242 /III-8683, Смилян – Могилица/ Черешовска река – Киселчово, при км.3+800, Община Смолян”. 3. „Укрепване на подпорна стена на главен път в с.Момчиловци, под жил.сграда на сем.Каневски, Община Смолян”. Конкретни изисквания и технически параметри, са подробно и детайлно описани в: Техническо задание по обособена позиция №1 - Приложение № 1.1.; Техническо задание по обособена позиция №2 - Приложение № 1.2.; Техническо задание по обособена позиция №3 - Приложение № 1.3., неразделна част от публичната покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65990 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Смолян

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Конкретни изисквания, са подробно и детайлно описани в: Техническо задание по обособена позиция №1, представляващо Приложение № 1.1.; Техническо задание по обособена позиция №2, представляващо Приложение № 1.2.; Техническо задание по обособена позиция №3, представляващо Приложение № 1.3. Изисквания към участниците и указания за подготовка на офертата, представляващо Приложение № 3 , всички неразделна част от публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. (О1) Цена за изпълнение на поръчката по съответната обособена позиция - тежест в комплексната оценка 50 %, максимум 50 точки. 2. (О2) Срок за изпълнение на поръчката по съответната обособена позиция - тежест в комплексната оценка 50 %, максимум 50 точки. Общата комплексна оценка за класиране на участниците се формира при следната формула: КО = О1 + О2, където - КО е общата комплексна оценка по съответната обособена позиция - О1 е оценката на цената за изпълнение на поръчката по съответната обособена позиция - О2 е оценката на срока за изпълнение на поръчката по съответната обособена позиция Максималната Обща комплексна оценка ( КО ) е 100 точки. Ако първите в класирането участници са с равен брой точки, се класира на първо място участникът, който е предложил по-ниска цена. При условие че и цените са еднакви, се сравняват оценките по показателя с най-висока относителна тежест и се избира офертата с най-благоприятна стойност по този показател. Ако и по този начин не може да се определи икономически най-изгодната оферта, комисията провежда публично жребий за определяне на изпълнител между класираните на първо място оферти. Комисията прилага методиката на оценяване, базираща се на точкова система. Класирането на допуснатите оферти се извършва в низходящ ред въз основа посочената методика и показатели. Конкретни подробности, са детайлно описани в Методика за оценка на офертите, представляваща Приложение № 4, неразделна част от публичната покана.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

С цел да се стимулират малките и средни предприятия да участват в настоящата обществена поръчка и съобразно чл. 25, ал. 2, т. 12 от ЗОП, всеки от участниците може да подаде оферта само за една обособена позиция. Участник, който подаде оферта за повече от една обособена позиция, се отстранява от участие и по трите обособени позиции. Неразделна част от настоящата покана са следните документи - приложения, свързани с поръчката, публикувани на сайта на община Смолян на интернет адрес: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1161 – обществени поръчки - профил на купувача: Приложение 1.1.: Техническо задание по ОП1; Приложение 1.2.: Техническо задание по ОП2; Приложение 1.3.: Техническо задание по ОП3; Приложение 2: Описание и специфични условия на поръчката; Приложение 3: Изисквания към участниците и указания за подготовка на офертата; Приложение 4: Методика за оценка на офертите. Приложение 5: Образци: 5.1. Образец 1 - Техническа оферта. 5.2. Образец 2 - Ценова оферта. 5.3. Образец 3 – Посочване на видовете работи от предмета на поръчката, които ще се предложат на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители. 5.4. Образец 4 - Декларация за приемане на условията на проекта на договор. 5.5. Образец 5 – Декларация, че са спазени изискванията за закрила на заетостта, включително минимална цена на труда и условията на труд. 5.6. Образец 6 – Проект на договор. 5.7. Образец 7 – Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 /три/ години, считано от датата на подаване на офертата. 5.8. Образец 8 – Списък на лицата /собствени или наети/, включително тези отговарящи за контрола на качеството,които участникът ще използва за изпълнение на поръчката. Постъпилите оферти се отварят на 21.04.2015г. от 08:30 часа в Зала № 343 на третия етаж на административната сграда на община Смолян, находяща се в гр. Смолян на бул. България 12. Участниците могат да получат необходимата информация за задълженията, свързани с данъци и осигуровки, опазване на околната среда, закрила на заетостта и условията на труд, които са в сила в Република България и относими към услугите, предмет на поръчката, както следва: 1. Относно задълженията, свързани с данъци и осигуровки: Национална агенция по приходите:- Информационен телефон на НАП - 0700 18 700; - интернет адрес: http://www.nap.bg/ 2. Относно задълженията, опазване на околната среда: Министерство на околната среда и водите:- Информационен център на МОСВ; работи за посетители всеки работен ден от 14 до 17 ч.;- София 1000, ул. "У. Гладстон" № 67, Телефон: 02/ 940 6331;- Интернет адрес: http://www3.moew.government.bg/ 3. Относно задълженията, закрила на заетостта и условията на труд: Министерство на труда и социалната политика:- Интернет адрес: http://www.mlsp.government.bg- София 1051, ул. Триадица №2, Телефон: 02 / 81 19 443

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/04/2015