Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ямбол, ул. Г. С. Раковски №7, За: Светлана Сарандева, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 681314, E-mail: svetlanasarandevа@abv.bg, Факс: 046 662247

Място/места за контакт: Община Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.yambol.bg.

Адрес на профила на купувача: http://yambol.bg/admin/db/procurements/редактиране/104.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет: „Доставка чрез покупка на един брой специализиран автомобил за репатриране тип „Паяк” – втора употреба, за нуждите на Общинско предприятие „Общински пазари и платени зони за паркиране”, пл. „Г. Дражев” 1, гр. Ямбол”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34144000

Описание:

Автомобилни превозни средства със специална употреба


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Финансов ресурс на поръчката (прогнозна стойност): до 29 167,00 лв. /двадесет и девет хиляди сто шестдесет и седем лева/ без ДДС, или 35 000,40 лв. /тридесет и пет хиляди лева и четиридесет ст./ с ДДС. Забележка: Участник, предложил оферта с цена по-висока от обявената, ще бъде отстранен от последващо оценяване и класиране.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

29167 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно предварително обявените условия на Възложителя всяка оферта трябва да бъде поставена в общ непрозрачен и с ненарушена цялост плик, който да съдържа следните документи:Копие от документа за регистрация, или Единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър, когато Участникът е юридическо лице или едноличен търговец; Когато не е представен ЕИК, съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър, участниците – юридически лица или еднолични търговци, прилагат и удостоверение за актуално състояние;Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени, като документът следва да бъде представен в официален превод на български език.Копие от документа за самоличност, когато Участникът е физическо лице.Документите за регистрация и за самоличност-заверено копие с гриф „Вярно с оригинала” с подпис и свеж печат.Разпечатка от търговския регистър или да се посочи ЕИК под формата на декларация със свободен текст;Списък на документите в офертата по Образец № 2, Оферта по Образец № 1, Административни данни на участника по Образец № 3;Нотариално заверено пълномощно на лицето/ата, подписало/ли офертата, в случай че няма/т представителни функции - представя се, когато офертата (или някой документ от нея) не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. Пълномощното следва да бъде нотариално заверено и да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява участника в процедурата и/ или в отношенията му с Възложителя. Когато упълномощителят е чуждестранно лице, пълномощното се представя в превод на български език. Декларациите по Образец 7 и 8 не могат да бъдат подписвани от пълномощник; Регистрация по БУЛСТАТ (ако е приложимо);Удостоверение за регистрация по ЗДДС (ако е налична такава); Декларация за участие на подизпълнител по Образец № 4;Декларации от подизпълнител, че е съгласен да участва в изпълнението на поръчката по образец по Образец № 5;Декларация за приемане на условията в проекта на договор по Образец № 6; Декларация/и за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5, т. 1 от ЗОП по Образец № 7;Декларация/и за липса на обстоятелства по чл. 47, ал.5, т. 2 от ЗОП по Образец № 8;Споразумение между съдружниците в обединението;Техническо предложение по Образец № 13;Ценово предложение по Образец № 14; Декларация за запознаване с условията за изпълнение на поръчката по Образец № 11; Техническа спецификация Образец № 16.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

С оглед спазване на изискванията на чл. 101б, ал.2 от ЗОП, от датата на публикуване на настоящата покана, пълен достъп до документацията за участие и всички изискуеми образци на документи се предоставя на интернет адреса на Община Ямбол - www.yambol.bg, в Профил на купувача. Отварянето на получените в община Ямбол оферти е публично и ще се проведе на 17.04.2015 г. от 11,00 часа в сградата на община Ямбол, стая 203. Могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/04/2015