Версия за печат

BG-Монтана

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ООД, ул.Александър Стамболийски №11, За: Камелия Цекова Цекова - юрист, Р България 3400, Монтана, Тел.: 096 303216, E-mail: vikzop@optilinkbg.com, Факс: 096 303522

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vikmontana.com.

Адрес на профила на купувача: http://vikmontana.com/publichni-pokani-i-protseduri-po-zop/publichni-pokani/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Доставка на резервни части за автомобили и трактори, извънгаранционно обслужване на багери. Доставка и монтаж на гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили и специализирани машини” по пет обособени позиции, необходими за поддържане автопарка и автотранспортната техника на дружеството за следващия едногодишен период. 1. Първа обособена позиция: Доставка на резервни части за руски лекотоварни и товарни автомобили, западни товарни автомобили и колесни трактори ; 2. Втора обособена позиция: Доставка на резервни части за западни леки и лекотоварни автомобили /Мерцедес, Форд, Фолксфаген, Рено, Фиат/ 3. Трета обособена позиция: Доставка на резервни части за руски леки автомобили ВАЗ; 4. Четвърта обособена позиция: Извънгаранционно обслужване и доставка на резервни части за багери Fiat Hitachi FB110 и New Holland B 110 за нуждите на „В и К”ООД, гр.Монтана. 5. Пета обособена позиция: Доставка и монтаж на гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили и специализирани машини. Всеки участник може да кандидатства за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34300000, 34351100, 50116510, 19511200

Описание:

Резервни части и аксесоари за превозни средства и двигатели на превозни средства
Външни гуми за леки автомобили
Услуги по монтаж на автомобилни гуми
Вътрешни гуми


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството зависи от нуждите и възможностите на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В район Монтана

NUTS:

BG312

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

2. Изисквания на Възложителя при изпълнението на поръчката: 2.1. За доставката на резервни части за автомобили и трактори по първа, втора и трета обособени позиции: - Кандидатите да доставят резервни части за автомобили и трактори, съгласно образец № 2 на ценовото предложение на Възложителя; - срок на доставка 1/един/ ден след заявка; - срок на плащане след доставка и издаване на фактура - 30/тридесет/ дни; - валидност на офертата 60 /шестдесет/ календарни дни считано от крайния срок за подаване на оферти; - участникът да притежава в гр.Монтана сервизна и търговска база, което да го докаже с документ за собственост или договор за наем. - техническо предложение, съгласно образец №1. 2.2. За извънгаранционно обслужване на багери Fiat Hitachi FB110 и New Holland B 110 за нуждите на „В и К”ООД, гр.Монтана и доставка на резервни части за тях по четвърта обособена позиция: - ценовото предложение съгласно образец № 2 на Възложителя; - Участникът да представи в офертата си техническо предложение образец № 1 на предлаганите части, която трябва да бъде съобразена с каталожните номера на завода производител; - Участникът да е оторизиран представител на производителя на предлаганите продукти, за доказването на което се представя оторизационен документ; - срок на доставка на резервните части след заявка –до 3 /три/ дни, франко база на „ВиК”ООД, гр.Монтана; - срок за обслужване на багерите в база на Възложителя до 2 /два/ дни след заявка; - срок на плащане след доставка или извършване на услугата и подписване на приемо-предавателен протокол и издаване на фактура - 30 /тридесет/ дни; - валидност на офертата 60 /шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на оферти. 2.3 За доставка и монтаж на гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили и специализирани машини по пета обособена позиция: - ценово предложение съгласно образец №2 - цена в лева без ДДС за различните видове и размери гуми, франко база на Изпълнителя, съгласно образеца на предложение от Възложителя. - срок на плащане след доставка и издадена фактура - 30 /тридесет/ дни; - участникът да притежава в гр.Монтана сервизна база и търговска база, което да го докаже с документ за собственост или договор за наем. - срок на доставка и монтаж след заявка 1 /един/ ден; - срок на валидност на офертата 60 /шестдесет/ календарни дни считано от крайния срок за подаване на оферти; - участникът да е директен вносител и/или оторизиран представител на вносителя, за доказването на което се представя оторизационен документ или друг документ удостоверяващ това му качество. - Участникът да предложи гаранционен срок - ……… месеца. 2.5. Място на на изпълнение на поръчката: - франко база на „ВиК”ООД, гр.Монтана по четвърта обособена позиция; - франко сервизна и търговска база на участника по първа, втора, трета и пета обособени позиции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба посочена в ЗОП- чл.101 в. Документацията за участие в настоящата публична покана , осъществена по реда на Глава"Осма"а от ЗОП са публикувани на следния сайт: www.vikmontana.com, раздел "профил на купувача". Офертите ще бъдат отворени на дата 17.04.2015г, час 14:00 в стаята на главния инженер на адрес: гр.Монтана, ул.”Александър Стамболийски” №11, ет.2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/04/2015