Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ООД - Силистра, ул. Баба Тонка 19, За: инж.В.Велева, България 7500, Силистра, Тел.: 086 820560, E-mail: vikss@vik-silistra.com, Факс: 086 820558

Място/места за контакт: ул. Баба Тонка 19

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik-silistra.com.

Адрес на профила на купувача: http://vik-silistra.com/dostavka-gumi-2015.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на гуми за леки автомобили и пътно строителна техника, с включени монтаж, демонтаж и баланс. ОП1- Доставка на гуми за леки автомобили, с включен монтаж, демонтаж и баланс. ОП2- Доставка на гуми за пътно строителна техника, с включен монтаж, демонтаж и баланс.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34350000

Описание:

Външни гуми с лек и тежък режим на експлоатация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност: 58 000,00 лв. без ДДС ОП1 – 20 000,00 лв. без ДДС ОП2 – 38 000,00 лв. без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

58000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

База на изпилнителя в гр.Силистра.

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кандидат или участник в процедура за обществена поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения.Участниците в поръчката трябва да отговарят на предварително обявените условия и стриктно да следват указанията посочени в Публичната покана и Приложенията към нея. Условие за участие в поръчката - Всеки участник в обществената поръчка може да участва както за целия обем на предмета на поръчката, така и по обособени позиции. Участникът трябва да разполага с техническа база за монтаж, демонтаж и баланс на автомобилните гуми, на територията на град Силистра, за целия период на договора. Участникът трябва да е производител, официален представител, дистрибутор или вносител на предлаганите изделия. Всеки участник има право да представи само една оферта. Свързани лица или предприятия нямат право да бъдат самостоятелни кандидати за изпълнение на поръчката. Начин на изпълнение на поръчката, изисквания: Изпълнителят доставя заявените от Възложителя изделия по цени и в гаранционни срокове, съгласно направеното от него техническо и ценово предложение. Посочените цени са франко базата на Изпълнителя в гр.Силистра, като транспортните разходи до съответната база е за сметка на Изпълнителя.Срока за изпълнение на доставката не трябва да е по-дълъг от 3 дни от датата на постъпване на заявката. Участници предложили по-дълъг срок се отстраняват от участие. Предлаганите изделия трябва да притежават следните качествени изисквания: Да са нови и нерегенерирани; Да отговарят на Закона за техническите изисквания към продуктите; Да отговарят точно на модела на превозното средство и типоразмера, за който са предназначени; Датата на производство на гумите да не е повече от 12 /дванадесет/ месеца преди датата на доставката им. Да притежават сертификат за произход. Гаранционния срок на изделията да е не по-кратък от 18 (осемнадесет) месеца от извършване на монтажа и издаване на фактура, което се декларира от Участника в Техническата оферта. Участници предложили по-кратък срок се отстраняват от участие. В срок до 5 дни, изпълнителят заменя за своя сметка некачествените изделия дали дефект в гаранционният срок с нови такива.Участници предложили по-дълъг срок се отстраняват от участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията е достъпна в профила на купувача на адрес: http://vik-silistra.com/dostavka-gumi-2015 Офертите ще се отварят на 15.04.2015 г. в 10:00 ч. в заседателната зала на дружеството, гр.Силистра, ул."Баба Тонка" 19, ет.2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/04/2015