Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Прокуратура на Република България-главен прокурор, бул. Витоша № 2, За: Мариан Вачевски, Р България 1000, София, Тел.: 02 8036024, E-mail: mvachevski@prb.bg, Факс: 02 9633373

Място/места за контакт: пл. Света Неделя № 1, ет. 2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.prb.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/publichna-pokana-po-reda-na-glava-8a-ot-zakona-za-/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И МОНТАЖНИ РАБОТИ (ТЕКУЩ РЕМОНТ) НА ОБЕКТ ПОЧИВНА БАЗА „СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“, ГР. ВАРНА, К.К. „СВ.СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА“, НАМИРАЩА СЕ В ПОЗЕМЛЕН ИМОТ С ИДЕНТИФИКАТОР 10135.2570.26 ПО КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И РЕГИСТРИ НА ГР. ВАРНА"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническата спецификация и Количествената сметка, неразделна част от Приложението към публичната покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

170000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Място на изпълнение на поръчката: Почивна база „Св. Св. Константин и Елена“, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, обл. Варна, общ. Варна, гр. Варна.

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Срок на договора: Срокът за изпълнение на строителните и монтажни работи не следва да е по-малко от 20 /двадесет/ и повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на съставяне и подписване на протокол обр. 2 за откриване на строителната площадка. Срокът за изпълнение изтича на датата на съставяне на протокол за приемане на изпълнените СМР. 2.Гаранционни срокове: Нормалното функциониране и ползване на обекта, както и отстраняване на скрити дефекти след приемането му от Възложителя, е предвидено да бъде осигурено с определяне на минимални гаранционни срокове. Последните следва да бъдат съобразени с разпоредбите на Наредба № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и обекти. Участникът може да предложи по-голям гаранционен срок от законоустановения. 3.Място на изпълнение на поръчката: Място на изпълнение на поръчката: Почивна база „Св. Св. Константин и Елена“, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, обл. Варна, общ. Варна, гр. Варна. 4.Начин на изпълнение на поръчката: Изпълнението на строително-монтажните работи, предвидени в количествено–стойностната сметка към договора за строителство, се доказват с протокол за установяване на завършени и подлежащи на плащане натурални видове и количества работи (акт обр. 19), придружен със сертификати, протоколи за изпитания на вложените материали, гаранционни карти и др., подписани от комисия, назначена от Възложителя и от представители на Изпълнителя и строителния надзор. Окончателното приемане на извършените СМР се извършва със съставяне на окончателен констативен протокол за установяване годността за приемане на изпълнените строително-монтажни работи, подписан от комисия, назначена от Възложителя и от представители на Изпълнителя и строителния надзор. Изпълнението на строително-монтажните работи, предмет на настоящата обществена поръчка е съгласно изискванията на Възложителя, посочени в Техническата спецификация – Раздел II от настоящата документация. 5. И всички други изисквания на Възложителя, упоменати в Приложението към Публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка (КО) на офертата на Участника се изчислява по формулата: КО = П1 х 20 %+ П2 х 40 % + П3 х 40 % Максимално възможна оценка – 100 точки, тегловен коефициент 100%. 1.Критерий за оценка на офертата – икономически най-изгодна оферта. 2.Показатели за оценяване:П1 - Срок за изпълнение на поръчката.П2 - Техническо предложение за изпълнение на поръчката. П3 - Ценово предложение в лева без включен ДДС. 3.Указания за определяне на оценката по всеки показател.Класирането на допуснатите до оценка оферти се извършва на база получената от всяка оферта „Комплексна оценка” (КО). Максималния брой точки, които участникът може да получи е 100 точки. „Комплексната оценка” се определя на база следните показатели:Срок за изпълнение – П1 макс.бр.-100, тежест20 %, Оценка на техническо предложение – П2, макс.бр.-100, тежест-40 %,Ценово предложение – П3, макс.бр.-100, тежест-40 % Формулата, по която се изчислява „Комплексната оценка” за всеки участник е: КО = П1 х 20 %+ П2 х 40 % + П3 х 40 % Указанията за определяне оценката по всеки един от показателите за оценка са подробно описани в Приложението към публичната покана

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Начин на финансиране - бюджетни средства от бюджета на Прокуратурата на Република България. 1. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата. Когато участник в процедурата е обединение, което не е юридическо лице, документите по тази точка се представят за всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението. При участници обединения - копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият; 2. Техническо предложение за изпълнение на поръчката (Приложение № 2); 3. Ценово предложение (Приложение № 3), неразделна част от което са Приложение № 4 и Приложение № 5; 4. Попълнен образец на оферта с посочен срок на валидност (Приложение № 1); 5. Пълномощно на лицата, подписали офертата, в случай, че представителната им власт произтича от пълномощното. 6. Документите, посочени в раздел V - Изисквания към участниците. 7. Декларация за извършен оглед на обекта - (Приложение № 8);. 8. Линеен график за изпълнението на видовете СМР – който следва да е приложение, неразделна част от Техническото предложение. 9. Декларация – Приложение № 6; 10. Декларация – Приложение № 7. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен и надписан плик, на адрес: гр. София, бул. Витоша № 2, Съдебната палата, партер, стая 79, „Информационен център“ на Прокуратурата на Република България Комуникацията с участниците ще се извършва по ел. поща или факс, освен ако участник писмено заяви желание за друг вид комуникация. Срок за представяне на офертите: 08.04.2015г. 17:00 часа. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. Дата, час и място на отварянето на офертите: 09.04.2015г. от 10.30 ч., гр. София, пл. „Света Неделя“ № 1, Администрация на главния прокурор, ет. 4.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/04/2015