Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода, 6, За: Даниела Бирова - ръководител звено Туризъм и маркетинг, ОП Русе арт, тел. 082 834 917; Моника Петрова - младши експерт, отдел Обществени поръчки, тел.: 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 881710, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 506649

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Дейности по публичност и информация свързани с Организирането и провеждане на Единадесето туристическо изложение "Уикенд Туризъм"- гр. Русе, 13- 15 май 2015 г. и Осми фестивал на туристическите забавления и анимации. Пълно описание предмета на поръчката: I. Информация и реклама на Единадесето туристическо изложение "Уикенд Туризъм"- гр. Русе, 13- 15 май 2015 г. и Осми фестивал на туристическите забавления и анимации. 1.1. Изготвяне на материали за събитията (каталог на участниците, флаери с акценти от програмата, баджове и др.); 1.2. Осигуряване на медийни публикации за провеждането на събитията (печатни, аудиовизуални и електронни медии); 1.3. Обобщаване в медиа клипинг на публикации за провеждане на събитията; 1.4. Организиране и провеждане на тур за журналисти от специализирани туристически издания и включване на туроператори по утвърден списък. 1.5. Видео репортаж HD формат с минимална продължителност 10 минути 1.6. Изготвяне на подробен отчет по дейности за провеждане на събитията по т. І в 10-дневен срок след приключването им, придружен с доказателствен материал: списък с участници, снимки, видео репортаж за изложението и др. в зависимост от дейността. II. Маркетингови дейности за изложението „Уикенд туризъм“ свързани с представянето на Министерство на туризма на изложението и фестивала. 2.1. Реклама на МТ в каталога на изложението 2.2. Рекламни банери 2.3. Реклама на МТ в медии 2.4. Информационна кампания и осигуряване на местни представители на традиционна кухня и улични артисти, създаване на програма на изявите. 2.5. Рекламни материали – награди, грамоти, постери, плакати. 2.6. Дейности свързани с популяризирането на фестивала. 2.7. Подробен отчет за изпълнение на дейностите по т. ІІ, придружен с доказателствен материал в 7-дневен срок след приключване на събитията, включително снимки, медия клипинг, изготвяне на списък с участниците в изложението.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22120000, 79341000, 79341400

Описание:

Публикации
Рекламни услуги
Услуги, свързани с рекламни кампании


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ориентировъчна стойност на поръчката (с ДДС): 12 800 лв. Финансиране от Община Русе По т. I – до 4 700 лв. с ДДС Финансиране от Министерство на туризма По т. II – до 8 100 лв. с ДДС Източник: Дейностите по т. I. се финансират от Програма за развитие на туризма на Община Русе за 2015 г. Дейностите по т.II - Организация за представянето на Министерство на туризма на изложението и фестивала ще се възложат след одобрение от страна на МТ. Заплащането е за действително извършени дейности срещу представяне на отчет, придружен с доказателствен материал и двустранно подписан приемо-предавателен протокол.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

12800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за качество - Всички дейности да бъдат провеждани своевременно в съответствие с определените дати на събитията, съгласно възложените количества и изисканите качествени показатели. Икономически изисквания - Възложителят не поставя минимални изисквания за икономическото и финансовото състояние на участника. Участниците следва да имат доказан опит в популяризирането на туристически изложения и фестивали за туристически анимации, както и да имат доказан опит в продукция и постпродукция на рекламни филми за туризъм Участниците трябва да са изпълнили минимум 1 услугa в областта на предмета на поръчката или с предмет, сходен с предмета на поръчката. Доказва се чрез представяне на списък на извършените услуги през последните три години, считано от подаване на офертата, доказващи придобиване на опит в областта на предмета на поръчката или услуги с предмет, сходен с предмета на поръчката. Доказателства за извършената доставка или услуга – удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставката или услугата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения адрес на възложителя, както и друго: 1. Срок за изпълнение: 13, 14, 15 май 2015 г. 2.Плащанията ще се извършват по банков път с фактура, както следва: o50% авансово от сумата дейност I след сключен договор; o50% от сумата за дейност I след представен отчет, придружен с доказателствен материал и двустранно подписан приемо-предавателен протокол. Сумата по т. II ще се изплати по следния начин: 50% от стойността на конкретните възложени дейности- след възлагането им, а остатъка от 50%- след приключване на събитието при представен отчет, придружен с доказателствен материал и двустранно подписан приемо-предавателен протокол. 3. Начин на образуване на предлаганата цена - За всяка от дейностите по т.I и по т. II да бъде предложена единична цена. Общата стойност на поръчката се образува като сбор от двете общи суми по т.I и т. II. Минимално съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението - посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес; 3. Образец на оферта, публикуван на интернет адреса на Възложителя; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка, публикувано на интернет адреса на Възложителя; 5. Ценово предложение /ценовото предложение на участника не трябва да надхвърля прогнозната стойност с ДДС, посочена в настоящата покана/. 6. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по-малко от 90 /деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. Офертата се депозира на гише "Обществени поръчки" в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Отваренето и оценката на офертите ще се проведе на публично заседание на 08.04.2015 г. в 14:00 ч. в сградата на Община Русе с адрес пл. Свобода 6, ет.1, ст.136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/04/2015