Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. ,,Симеон Велики'' № 33, За: В. Недев - юрист при Община Силистра, Р България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Дирекция ,,Правна''

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

С оглед задължението на Община Силистра по чл. 255а, ал. 3 от Закона за устройство на територията по премахването на незаконни строежи и поставяеми обекти се обявява настоящата публична покана с предмет извършване на стоително монтажни работи при необходимост по премахване на незаконни строежи и поставяеми обекти на територията на общината.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Не може да участва, съответно Възложителят ще отстрани от участие във възлагането на обществената поръчка участник, който е осъден с влязла в сила присъда, освен ако са реабилитирани, за: а) престъпление против финансовата, данъчната или осигурителната система, включително изпиране на пари, по чл. 253 - 260 от Наказателния кодекс; б) подкуп по чл. 301 - 307 от Наказателния кодекс; в) участие в организирана престъпна група по чл. 321 и 321а от Наказателния кодекс; г) престъпление против собствеността по чл. 194 - 217 от Наказателния кодекс; д) престъпление против стопанството по чл. 219 - 252 от Наказателния кодекс; е) престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс - при възлагане на поръчки по чл.3, ал. 2 от ЗОП. При подаване на офертата участникът удостоверява липсата на посочените обстоятелства с една декларация, подписана от лицето/лицата, които представляват участника. В декларацията се включва и информация относно публичните регистри, в които се съдържат посочените обстоятелства, или компетентния орган, който съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, е длъжен да предоставя информация за тези обстоятелства служебно на възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на всяко предложение „КО” се извършва по 2 (два) основни показателя: Финансов показател П1 – Предлагана цена за премахване на незаконни строежи или поставяеми обекти (Тц1) с относително тегло в КО – 70 %. Максимален брой точки получава офертата с предложена най-ниска цена за премахване на незаконни строежи или поставяеми обекти. Тц1 - представлява предложената от участника обща крайна цена от сбора на единичните цени за различните видове дейнсоти по премахването на незаконни строежи или поставяеми обекти, описани в бланката на Ценовото предложение към настоящата документация. Оценката по полазател П1 се формира по следния начин: Тц1 = (Ц min/ Ц i) х 100, където Цmin e минималната предложена обща цена на участник, предложил най-ниска цена за премахване на незаконни строежи или поставяеми обекти; Цi e предложена крайна цена за премахване на незаконни строежи или поставяеми обекти на съответния участник, 100 е максималният брой точки. Точките по този показател се изчисляват по следната формула: П1 = Тц х 70% Технически показател П2 – Срок за изпълнение (Тс) - относително тегло в КО – 30 %. Максимален брой точки получава офертата с предложения най - кратък срок за изпълнение. Тс – включва времето за изпълнение на работата по премахване на незаконен строеж или поставяем обект, считано от дата на представяне на изходни данни от страна на Възложителя. Оценката се формира по следния начин: Тс = (Сmin / Сi) x 100, където Сmin e минималния предложен срок за премахване на незаконен строеж или поставяем обект, считано от дата на представяне на изходни данни от страна на Възложителя. Сi e предложеният от участника срок за изпълнение на проектната разработка, 100 е максималният брой точки. Точките по този показател се изчисляват по следната формула: П2 = Тс х 30%. Общата комплексна оценка за всяка оферта се определя, като първоначално се изчисляват присъдените точки по показателите и се умножат по коефициента на относителното тегло за всеки показател. Всяка оферта получава комплексна оценка изразена в точки по следната формула: КО = П1 + П2 На първо място се класира офертата с получена най-висока комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/04/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/04/2015