Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ПО МЕТЕОРОЛОГИЯ И ИХИДРОЛОГИЯ - БАН, бул. Цариградско шосе № 66, За: Маргарита Петкова, Р. България 1784, София, Тел.: 02 4624630, E-mail: Margarita.Petkova@meteo.bg, Факс: 02 9880380

Място/места за контакт: бул. Цариградско шосе № 66

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.meteo.bg.

Адрес на профила на купувача: www.meteo.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на канцеларски и офис материали за нуждите на Национален институт по метеорология и хидрология - БАН” като средствата са по Проект „Програма за мултидисциплинарно обучение на докторанти и млади учени, насочени към подобряване на дейностите в България по изграждане на интегрирана система за наблюдение и информационно обслужване в метеорологията, хидрологията и геофизиката с цел намаляване на риска от бедствия, рационално използване и опазване на природните ресурси и изследване на климатичните промени“ Договор BG051PO001-3.3.06-0063.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000, 30199000, 22810000, 22850000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти
Артикули от хартиената промишленост и други хартиени изделия
Регистри от хартия или от картон
Класьори и аксесоари за тях


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническото задание, в което са посочени количествата, неразделна част от конкурсните условия, които могат да бъдат намерени в Профила на купувача - www.meteo.bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11123 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

НИМХ-БАН, гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 66

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всички изискванията за участниците се съдържат в документацията, побликувана на сайта на института в Профил на купувача. Участниците трябва да имат изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, доставки, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката. Участниците представят списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, заедно с доказателства за извършените доставки. В списъка се посочва описание на изпълнените доставки, стойност в лева без ДДС, период на изпълнение (начална и крайна дата на изпълнение) и получател (наименование и адрес). На основание чл. 51, ал. 4 от ЗОП доказателството за извършената доставка се предоставя под формата на удостоверение, издадено от получателя на доставката или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/04/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата необходима документация е публикувана на страницата на НИМХ - БАН в профил на купувача:www.meteo.bg.Всеки участник подава своята оферта, като комплектова всички документи, описани в документацията и ги поставя в един запечатан непрозрачен плик. Върху плика с офертата се записват: адресът определен за предаване на офертата, наименованието на поръчката и референтния номер, името на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, лице за контакт и електронен адрес. Офертите ще бъдат отворени от 10:00 часа на 07.04.2015г. в Учебен център на НИМХ - БАН.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/04/2015