Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ Царица Йоанна-ИСУЛ ЕАД, ул. Бяло море №8, За: Румяна Доганова, България 1527, София, Тел.: 02 9432106, E-mail: dogovori@isul.eu, Факс: 02 9432279

Място/места за контакт: Сектор ДДП

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.isul.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.isul.eu/Publicni%20pokani/Publichni_pokani_6.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на оборудване за урологични изследвания – видео-ендоскопска система за Отделение по урология на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” ЕАД”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33125000

Описание:

Оборудване за урологично изследване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съгласно спецификацията

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ул."Бяло море" № 8

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1.Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Представяне на участника - /Приложение № 1/; 3. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, букви „а-д” от ЗОП - /Приложение №2/. 4.Декларация, че участникът е запознат с условията, предмет на обществената поръчка, приема условията в проекта на договора и валидност на офертата - /Приложение № 3/. 5. Декларация, съдържаща списък с договори със сходен предмет, изпълнени през последните три години, придружени от удостоверения за добро изпълнение, съдържащи стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на проектирането; удостоверенията съдържат и дата и подпис на издателя и контакти - /Приложение № 4/. Минимално изискване: През последните три години, считано от крайния срок за представяне на оферти, е изпълнил 2 (два) договора с предмет, сходен с предмета на поръчката, доказващ опита на участника в изпълнение на сходни дейности. 6. Оригинален документ или нотариално заверено копие за удостоверяване на оторизацията на участника от производителя да го представлява и да оферира произвежданата от него медицинска апаратура. 7.Оригинален документ или нотариално заверено копие за оторизацията на участника от производителя за сервизна дейност. 8. Разрешение за търговия на едро с медицински изделия – нотариално заверено копие. 9. Копие на сертификата ISO 13485:2003 /или еквивалент/ на производителя на медицинската апаратура. 10. Нотариално заверено копие на сертификата ISO 9001:2008 /или еквивалент/ на участника. 11. Подробен проспект /каталог/ с пълни технически показатели и параметри-оригинал, и превод на български език. 12. Декларация от производителя относно годината на производство на апарата свободен текст. 13.Списък на техническите лица, които ще изпълняват поръчката- Минимално изискване: Двама сервизни специалисти. 14. Техническото предложение, изготвено по /Приложение №6/, включващо и срок за доставка и декларация за гаранционният срок /Приложение №5. 15. Ценово предложение /Приложение №7/.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

31/03/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

31/03/2015