Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие "Фонд затворно дело", бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: dpfzd.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Абонаментно поддържане на програмен продукт "КОНТО" за едногодишен период. Място на извършване на услугата е главно управление и териториалните поделения на Държавно предприятие "Фонд затворно дело", където е инсталирана компютърната програма "КОНТО" гр. Белене, Бобов дол, Бойчиновци, Бургас, Варна, Враца, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, София, Стара Загора и Смолян.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72000000, 72200000, 72250000

Описание:

ИТ услуги: консултации, разработване на софтуер, Интернет и поддръжка
Програмиране и софтуерни консултантски услуги
Услуги по поддържане на системи и оказване на помощ


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата и обема се определят съгласно техническата спецификация, публикувана на профила на купувача.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

32160 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да представи заверено от него копие от договор за предоставени права за извършване на промени в софтуера при абонаментно поддържане, сключен с носителя на авторското право на програмния продукт „КОНТО”. С оглед териториалното разположение на поделенията на възложителя, участникът следва да представи доказателства за изградена мрежа в страната /поне 5 офиса/. Избраният изпълнител се задължава да обезпечава поддържането в работоспособно състояние внедрения продукт при главно управление на възложителя и териториалните му поделения, което включва: - профилактични прегледи по работата на продукта; - отстраняване на проблеми, нарушаващи нормалното функциониране на продукта; - анализиране на възникнали аварийни ситуации и даване препоръка за действие; - проверка на физическата цялост на базите; - проверка на логическата комплектност на базите; - пренастройка на инсталацията с дефенеране на нови сметки; - предефиниране на съществуващи сметки; - предефиниране на номенклатурите; - всякаква налагаща се промяна на софтуера и др. Цената е обвързана с размера на минималната работна заплата в страната. При промяна минималната работна заплата, определена с Решение на министерския съвет, цената се променя в същото съотношение. Максимален срок за реакция при повикване за отстряняване на повреди- 5 часа в рамките на работния ден от 7.00 до 22.00ч.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/03/2015 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

При сключване на договора определените изпълнители следва да представят документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.5 от ЗОП. Техническата спецификация, свързана с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Отварянето на офертите ще се извърши в сградата на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, на 27.03.2015г в стая №3 от 11.00ч.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/03/2015