Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Пловдив, пл. Ст. Стамболов № 1, За: инж. Еневски, България 4000, Пловдив, Тел.: 032 656451, E-mail: smsti.op@dir.bg

Място/места за контакт: Дирекция СМСТИ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.plovdiv.bg.

Адрес на профила на купувача: http://op.plovdiv.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150316WekF1070268.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Изготвяне на работни инвестиционни проекти за изпълнение на мерки за енергийна ефективност, по изготвени доклади за енергийна ефективност за обекти: 1. ЦДГ "ПРОЛЕТ", ул“.Ген.Кутузов“ 4, район Северен, гр. Пловдив; 2. ОДЗ "ЕДГАР БОРОУ", ул.“М.Атанасов“, район Тракия, гр. Пловдив; 3. ЦДГ "ДЕСИСЛАВА", ул. "Цар Светослав Тертер", Район Тракия, гр. Пловдив; 4. ЦДГ "ЕДЕЛВАЙС", ул. „Теофан Райнов” 4, Район Тракия, гр. Пловдив; 5. ЦДГ "МАЯ", ул. “Ив.Гарванов” 28А, Район Южен, гр. Пловдив; 6.ЦДГ "СВЕТЛИНА", ул. „Болград” 12, Район Южен, гр. Пловдив.”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71000000, 71320000

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги
Инженерни услуги по проектиране и конструиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност на поръчката е до 79 000 лв. с ДДС /седемдесет и девет хиляди лева с вкл. ДДС/ 65 833,33 лв. без ДДС /шестдесет и пет хиляди осемстотин тридесет и три лева и тридесет и три стотинки без вкл. ДДС/. Посочената стойност е лимитна.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65833 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на община Пловдив

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно чл.101в от ЗОП офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и трябва да съдържа: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; Когато участникът в процедурата е обединение, което не е регистрирано, печатът е на водещия партньор. 2. Оферта за участие (образец № 1), която съдържа срок на валидност на офертата и информация за използването или не на подизпълнители. 3. При участник обединение- копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият. Ако обединението не е регистрирано юридическо лице, следва да се спази чл. 56, ал.3 от ЗОП. 4. Когато участникът предвижда участие на подизпълнители при изпълнението на поръчката, всеки един от посочените подизпълнители задължително попълва декларация за съгласие за участие като подизпълнител (в свободен текст). 5. Доказателства за изпълнение на техническите изисквания от участника: - Участникът трябва да притежава опит в изпълнението на сходни с предмета на настоящата обществена поръчка услуги (под „сходен предмет“ следва да се разбира проектиране на мерки за енергийна ефективност на детски заведения) – минимум шест обекта със сходен предмет, изпълнен в последните три години, за което представя списък (свободен текст). - Наличие на екип, който включва специалисти в областта на всички сфери на проектната експертиза, необходими за изпълнение на поръчката, а именно: Архитектура, Конструкции, ОВК, Енергийна ефективност, Топлосъхранение и икономия на енергия в сградата, План за безопасност и здраве, Пожарна безопасност, Проект за управление на строителни отпадъци, Сметна документация по части; 6. Техническо предложение за изпълнение предмета на поръчката, включващо и срок за изпълнение, към което ако е приложимо се прилага декларация по чл.33, ал.4 от ЗОП. Техническото предложение за изпълнение се дава в свободен текст, в което се описват предлаганите от участника условия за изпълнение на поръчката, в съответствие с техническото задание за проектиране, изискванията към офертата и условията за изпълнение на поръчката съгласно настоящите указания за участие. 7. Ценово предложение (образец № 2). Предлаганата цена е крайна и следва да включва всички разходи, за изпълнение на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За икономически най - изгодна оферта се счита тази, получила най - висока комплексна оценка. Комплексната оценка на офертата представлява сборът на точките, които тя е получила по посочените по - долу показатели за определяне на комплексната оценка. К /комплексна оценка/ = К1 + К2 Максималната стойност на комплексната оценка е 100 точки. Показателите за определяне на комплексната оценка са както следва: 1. „Срок за изпълнение“, с относителна тежест 30 /тридесет/ точки. 2. „Предлагана цена“, с относителна тежест 70 /седемдесет/ точки. Методика за определяне на оценката по всеки показател: Показател „Предлагана цена” - изразява се с число, представляващо отношението между предложената най - ниска обща стойност на ценовата оферта от участник в поръчката и предложената обща стойност на ценовата оферта на конкретния участник, умножено с тегловен коефициент 70 /седемдесет/. Допустимите стойности за показателя са от 1 до 70 точки. К1= Най - ниска обща стойност х 70 Предложена обща стойност от участника Показател „Срок за изпълнение” - изразява се с цяло число, представляващо отношението между предложеният най - кратък срок за изготвяне на проект от участник в процедурата и предложения срок от конкретния участник, изразено като цяло число в дни /срока не може да бъде по-дълъг от 60 /шестдесет/ дни/ умножено с тегловен коефициент 30 /тридесет/. Допустимите стойности за показателя са от 1 до 30 точки. К2 = Предложен най - кратък срок за изготвяне на проект х 30 Срок за изпълнение предложен от участник

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/03/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите следва да бъдат представени в Деловодството на Община Пловдив, пл. „Централен” № 1, не по-късно от датата и часа, посочени в публичната покана. Пълната документация за участие е достъпна на интернет адреса на Възложителя, в профила на купувача, от където безплатно може да бъде изтеглена. Не се предвижда закупуване на документацията за участие. Офертата се представя съгласно чл. 101в, ал.2 от ЗОП в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата. Върху плика се посочва предметът на поръчката, наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и имейл адрес. Офертата и всички документи следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени копия с гриф „вярно с оригинала”, мокър печат и име и подпис на лицето, представляващо участника. Всички документи следва да бъдат на български език, а документи на езици, различни от български, се представят и в превод на български език. Документите и данните в офертата се подписват от лицето, имащо права по закон или упълномощен представител с нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Публичното заседание, на което комисията ще отвори офертите, ще се проведе на 30.03.2015 год. от 10:00 часа в административната сграда на община Пловдив, находяща се в гр. Пловдив, пл. "Централен" № 1, ет.12, заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/03/2015