Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул.Симеон Велики 33, За: Ирина Николова - Ст. експерт Обществени поръчки, РБългария 7500, Силистра, Тел.: 086 816260, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Дирекция Правна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.silistra.bg/news.php.

Адрес на профила на купувача: http://poruchki.silistra.bg/news.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на преводачески услуги за нуждите на Община Силистра по проект: „Подобряване на пътната инфраструктура в трансграничната зона Кълъраш – Силистра” /“Improving of transport infrastructure in Calarasi – Silistra cross border area by rehabilitating the roads in Independenta Commune and Silistra Municipality”/ № 2(4i)-1.1-5 MIS- ETC Code: 312”, в района на общините: Индепенденца - Република Румъния и Силистрa - Република България по Програма за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013 г.”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79530000, 79540000

Описание:

Услуги по писмени преводи
Услуги по устни преводи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съгласно техническа спецификация на Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

4727 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да отговаря на следните изисквания: 1.Да има сключен договор с Министерство на външните работи за извършване на официални преводи от и на английски език и от и на румънски език, съгласно Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи и други книжа. 2. Да предложи преводач за всеки език, които ще се ангажират с изпълнението на настоящата обществена поръчка. Позициите могат да се съвместяват и за двата езика. Изискуеми документи: 1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 2. Пълномощно в оригинал на лицето, което представлява участника, в случай че офертата не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация. 3.Оферта (Обр.1).При участници обединения се прилага копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лице, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия. 4. Декларация за съгласие за подизпълнител (Обр.2) – когато е приложимо. 5.Техническо предложение (Обр.3) 6. Ценово предложение (Обр.4). 7. Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. „а”, „б”, „в”, „г”, „д” и ал. 2, т. 5 от ЗОП. 8. Заверено копие от договор с Министерство на външните работи за извършване на официални преводи, съгласно Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи и други книжа. 9. Списък на екипа преводачи (Обр.6). 10. Декларация за ангажираност на експерта. 11. При подписване на договора за обществена поръчка определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/03/2015 14:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/03/2015