Версия за печат

BG-Шабла

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Шабла, ул. Равно поле № 35, За: Ивелина Димитрова, Р. България 9680, Шабла, Тел.: 05743 5037, E-mail: stz@ob-shabla.org, Факс: 05743 4204

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.shabla.info/.

Адрес на профила на купувача: http://profil-shabla.org/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Избор на оператор за отпечатване, управление и доставка на ваучери за храна за oбслужване на придобивките на работниците и служителите на администрацията и общинските структури към община Шабла, полагащи им се по фонд СБКО за 2015 година”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22450000

Описание:

Нефалшифицируеми печатни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно утвърдената Техническа спецификация неразделна част от настояшата Покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

28033 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Шабла

NUTS:

BG332

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставката на ваучерите за храна се осъществява по предварителни месечни заявки в които е посочен броят на ваучерите по съответните им номинални стойности. Ваучерите за храна да бъдат отпечатани съобразно всички изисквания на Наредба №7 от 09.07.2003г. на МФ и МТСП - да съдържат всички реквизити, включително изискуемите способи за защита. Доставката на ваучерите да се извършва в срок от 5 работни дни от датата на заплащането .Изпълнителят на поръчката следва да осигури възможност за използването на ваучерите в търговски обекти за продажба на хранителни продукти и обекти за хранене в община Шабла и страната.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/03/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Представените оферти трябва да съдържат следните документи: Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника (образец №1); Данни за участника (образец № 2); Валидно разрешение от министъра на финансите за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна съгласно условията и реда на чл.5 от Наредба № 7 от 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, издадена от министъра на труда и социалната политика и министъра на финансите - заверено от участника копие; Декларации от участниците и подизпълнителите за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал.1 и ал.5 от ЗОП (Образец № 3); Декларация за участие/неучастие на подизпълнител (Образец №4); Декларация за съгласие за участие като подизпълнител (Образец №5); Декларация за приемане условията на договора (Образец №6); Техническо предложение, което следва да съдържа списък с търговските обекти в град Шабла и на територията на област Добрич и област Варна , приемащи ваучери, отпечатани от участника, съдържащ точен адрес на местонахождението им (Образец №7); Декларация по чл.33, ал.4 от ЗОП, ако е приложимо (Образец №7А) Образец на предложените ваучери за храна; Писмена декларация от участника, че разполага с необходимата квота до края на 2015 г. за отпечатване на количествата ваучери за храна (свободен текст); Попълнен образец на ценово предложение (Образец №8); При участници обединения – копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият; Офертата се представя в един запечатан непрозрачен плик от участника лично или от упълномощен от него представител или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба.Приложенията към поканата за участие могат да бъдат изтеглени от Профила на купувача в електронната страница на община Шабла, а именно - www.shabla.info ; http://profil-shabla.org/ Отварянето на офертите ще се извърши на 26.03.2015г. от 10:00часа в административната сграда на община Шабла, ет. 2, малка заседателна зала, находяща се в град Шабла на ул. „Равно поле” № 35. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в публичната покана или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/03/2015